lördag 22 oktober 2011

Dekoration

Jag har visat smyckeskrinet tidigare på bloggen, hur det såg ut när
 jag köpte det och efter det att jag målat och "shabbybehandlat".

För ett tag sedan köpte jag penslar och svart hobbyfärg och har
börjat så smått att dekorera olika saker med text. Det är kul men svårt,
å andra sidan är det bara att måla över om det blir misslyckat;)!


7 kommentarer :

Fru Vallmo sa...

Åh, så fint! Vad du kan!

MARIA I KOS sa...

Vad duktig du är att skriva fint .
Min mamma har ett sånt skrin , brunt .
Kram ♥

Jejje sa...

kul att förändra:)jag älskar sånt.....Väntar med spänning på utlottningen/kramar från norr

gunsan sa...

Det där smyckeskrinet är så vackert o vad fint det blev när du fick dit text;)) Gäller att hålla tungan rätt i munnen;))
kramizzzz

Anonym sa...

Å vilket snyggt smyckeskrin du har målat så vackert i shabby chic stil. Jag blir ju alldeles förälskad i skrinet måste jag säga. Dessutom har du vågat dig på att dekorera skrinet med en så fin text. Du är jätte duktig Marie !

Jag vet nu inte riktigt måtten på ditt vackra smyckeskrin. Men vet du... för några år sedan sprang jag på alla möjliga loppisar för att köpa allt möjligt som kunde användas som möbler till dotterns Barbie-dockor (och mina gamla Sindy-dockor).

Och detta smyckeskrin skulle jag utan tvekan köpt för att använda som byrå till dockorna (såvida det är lämplig storlek).

Alla tänkbara ting (möbler) jag köpte målades i shabby chic stil och himmel så fint dockorna fick möblerat. Inte undra på att att alla dotterns kompisar ville leka med dockorna och alla fina möbler när dom var här.

Visst var det en ganska bra idé att hitta egna möbler och måla om dom istället för att köpa alla möjliga (dyra) plastmöbler i affären ? Fast vi har även endel plastmöbler också... bland annat det jag har kvar från alla Sindy-möblerna.

Kanske jag kan visa endel av dessa om målade möbler i bloggen... I min glama blogg vet jag att jag visade bilder på möblerna då dom var nymålade. Men som sagt... det var några år sedan.

Nu är klockan redan över midnatt och det är dags att sova.

Sov så gott Marie !

Kram Kram

Malin sa...

Fanken vad duktig du är! Det är ju helt galet.
Kram

Amanda sa...

Vilket fint smyckeskrin du har!
Jag har själv tänkt att jag ska våga skriva nån fin text på nå möbler en vacker dag och då tänkte jag försöka som Erika visar i detta inlägg http://detvitadarhuset.blogspot.com/2010/12/sa-har-textar-jag-plankor.html
Verkar faktiskt som att jag skulle kunna klara av det ;)

Idag känns det att jag var ute och roade mig igår! Märks att jag inte är ut lite ofta längre, men så kul som jag hade det så är det värt med en lite slö förmiddag ;)

Ha en fin söndag!

Kram Amanda