lördag 22 oktober 2011

Nära till hands

Nackdelen med de flesta flaskställ, det är att flaskorna måste vara
 relativt smala för att få plats. 
Därför har detta stått "på undantag" en tid, nästan alla mina
gamla flaskor har varit för stora.
 Men igår kom jag på hur och till vad det ska användas...


8 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Plötsligt får man en ljus idé! ;)
Fint flaskställ, passar bra där på köksbänken :)
Kram och godmorgon!

ansepanse sa...

vad fint :) du har alltid så mycket idéer och får det så mysigt hemma hos dig
kramar och en fin lördag till dig

dagdrömmar i vitt sa...

hej vännen, ja vad fint och fiffigt. Ibland måste saker hamna på undantaget tills man får en idé;)
Ha en skön lördag du med;)
Kramkram <3 nettan

Camilla sa...

Skitsnyggt!
Du kan då konsten att hitta rätt sak på rätt plats.
Kram!

Fröken Luisa sa...

Snyggt det blev!
Jag skriver inte riktigt på fri hand, men nästan, efter ett mönsterkontur jag först kopierade till pigtittaren, men ändå som typ frihand om du förstår:)

Kram
Fröken Luisa

Anonym sa...

Nu var det sååå länge sedan jag var ute bland alla mina favoritbloggar och nu blir du Marie den första som får besök av mig. Ja faktiskt...

Jag ser ju att jag har missat mängder av fina inlägg här hos dig och jag skulle gärna vilja kommentera allihopa... men jag gör inte det idag.

Du har gjort mängder av fina loppisfynd och även fyndat en soffa på Blocket. Toppen !

När jag ser dessa karaffer så skulle jag ha skänkt alla mina till dig istället för att jag gav bort dem till ett annat ställe. Fast det var ett par år sedan nu... men hade jag haft dom kvar så hade jag tänkt på dig.

Så jätte fint det blev med ditt flaskställ och du hittade tillslut smala flaskor som passade bra där i. Riktigt bra blev det.

Tack snälla för din kommentar kring min mamma som jag fick i mitt tidigare inlägg. Och idag frågade du dessutom hur det är med henne. Tack för din omtanke Marie.

Hon fick en stor stroke och dessutom förmodligen två mindre under en och samma vecka. Tur nog har hon klarat sig bra tack vare att hon ätit blodförtunnande medicin sedan tidigare. Röntgen visar att hon fått syrebrist i en del av vänstra hjärnhalvan och det är för tidigt att säga vilka koncekvenser det blir - OM det kommer märkas.

En artär i halsen har dessutom brustit av någon anledning och mest troligt är det kvar proppar i kroppen och hon får nu äta Waran tabletter ("starkare" blodförtunnande).

Så vi hoppas nu att det ska gå bra och hon kom hem från sjukhuset igår. Men hon får ju knappt göra något... och hon får inte köra bil på minst ett halv år och har en mängd olika restriktioner om både det ena och andra.

Men det är ju lindrigt med tanke på hur dålig hon hade kunnat vara efter den första stroken. Många blir ju jätte dåliga efteråt, och har tappat både talet och mycket annat.

Ha nu en riktigt mysig lördagskväll min vän Marie !

Kram Kram

mariaikos sa...

Där på bänken passar den fint .
Du har andra fina saker där också ser jag . Kannan gillar jag .

Angående boken du läser : vi borde få en gratis bok av författaren snart , så mycket positiv reklam vi gjort för hennes bra böcker ;)

Kram ♥

gunsan sa...

Det där blev ju hur fint o praktiskt som helst;))
kramizzzz