torsdag 29 april 2010

Boktips...

Bild lånad från Google

Den här boken har jag beställt från Bokus och den beräknas komma den här veckan. Jag har även den förra, "Inred och dekorera ljust och lantligt", fina idéer och bilder.
Jag tycker om hennes böcker, får sån inspiration när jag ser bilder på hur hon ger gamla saker nytt liv.

Det gick bra i stan idag, Sanna hittade en jacka på Stadium, vi åt på Subway och sedan var det dags för synundersökning. Som vi förstått så behöver hon glasögon och hon hittade läckra och snygga bågar ganska omgående.

Sitter och läser bloggar, jag klickar mig fram och hittar till många roliga och intressanta sådana. J sitter och ser Djurgården spela mot Malmö, Saga är på linedance och Sanna sitter framför datorn. Ska snart gå och sätta igång andra TV:n, för det är "Halv åtta hos mig".

Ha det bra alla
Ajöss

8 kommentarer :

Tigris Predikantan sa...

Visst råkar man plötsligt "hitta" bra bloggar?
:)

Ann-Louise sa...

Om man har tid så är det superkul att klicka sig vidare i bloggarnas värld! Synd bara att man glömmer var man varit ibland då man hittar något man gillade!

Kanske visar nån bild på håret när jag känner mig piggare, just nu är det mest färgen so är fin, jag själv ser lite tagen ut tror jag =0(.

Kramar

Susanne sa...

Det är så kul att surfa runt på olika bloggar...till slut vet man inte hur man hamnat där man är!
Kram

Margit sa...

Hej Marie!!
Så fina blommor du planterar!!
Ja,det är inte varje dag man sitter ned SÅ många män samtidigt...vi matbordet..men det gäller att passa på....Viktminskning sedan förra torsdagen..hade ju vägt mej,,förra torsdagen ..innan vi möttes på TINGSGÅRDEN: minus 1,2 kg!!! Jag är SÅ nöjd med mig själv!!!
Jag rör mej ju inte heller så mycvket..när det är såhär. Har inte en enda gång sista veckan känt hunger..utn jag "äter efter klocka"..ca var 3-4 timme....och det funkar.
Kramen vännen!!

Margit sa...

Hej Marie, igen!!
Du, dom var gODA, jordgubbarna!
I eftermiddag..nätr jag kom hem..så smakade jag EN..Då tyckte jag att den var rätt smaklös...men i kväll har jag suttit o njutit..och det är bara 3 kvar. Tyckte dom VAR GODA!!
Ja, jag är SÅ nöjd md viktresultatet!!'Kram!!

Maria sa...

Jag gillar oxå halv 8 hos mig :)
Jag gillar oxå att surfa runt och läsa olika bloggar...

Önskar dig en fin Valborg :)
Kram kram

Camilla sa...

God morgon!
Vilken tur att ni hittade både en jacka och bågar!
Ha en trevlig valborg!
Kram på dig!

Anonym sa...

Jag hamnade på din blogg,o tycker att den är så trevlig att läsa. Men det känns ju lite dumt när jag inte har en egen blogg att bjuda på.Men bara någon hjälper mig hur man gör så ska jag nog börja blogga.Trevlig valborg.Maria i Kos.