torsdag 29 april 2010

Vackert blickfång...

Årets första blommor är utplanterade, visst är de söta??
Var och köpte en Mårbacka igår, hoppas nu jag klarar av att få den att överleva. Har märkt att det är en "inneblomma" hos många av de bloggare jag besöker, så vare sig jag ville eller inte så blev jag påverkad att köpa en.
Den ser egentligen gles och tanig ut nu, men efter omplantering ska den väl ta sig. Tog noga reda på alla skötselråd, för jag har tänkt klara att övervintra den också.
Undrade först vilket rum jag skulle ställa den i under vintern, för jag har ingen riktig källare eller annat utrymme som håller 10-15 grader. Till slut kom jag på att den får stå i datarummet, för där kan vi dra ner på värmen och stänga dörren.
Men det är en senare fråga, först ska jag få den att överleva vår och sommar!

På schemat idag står en tur till stan. Sanna ska till optikern och troligtvis blir det glasögon till henne. Hon har klagat en tid på att hon ser så dåligt på längre avstånd, det blir jobbigt i skolan och när hon ser på TV.
Hon behöver också en ny vårjacka, så det blir till att springa i affärer.

Nu ska jag läsa bloggar och sedan blir det att skrämmas av "Hypnotisören"!
Ha det bra alla
Ajöss

5 kommentarer :

Camilla sa...

Mycket vackra blommor!
Och överlever dom inte vintern är det bara att köpa nya till våren.
Eller hur? ;)
Ha en bra dag och kram på dig!

Tigris Predikantan sa...

Fin blogg och fina bilder! Jag skulle inte ha svårigheter att "övervintra" pelargoner då vi håller cirka 15-17 grader inomhus under vintern, för det mesta (ändå betalade vi världens högsta elräkning i år!).
:)

Anonym sa...

Jag har också läst hypnotisören.Spännande.Jag läser väldigt mycket.Mest deckare,gillar när man får fundera vem skurken är.Hälsningar Maria i Kos.

Solgården Cafe, Butik sa...

Hejsvejs!

Var oxå i stor stan i dag :0)
Kollade på några mårbacka, men rackarns va dyra dom var!!! 129 kr/st...
nja jag blev lite tvärsnål då hihi.

hittade du några fynd?

kram kram

gunsan sa...

Åhh vad fint du har gjort med de nya fina blommorna. En Mårbacka vill jag också ha.....en rosa......snacka om att härmas hihi;))
Kramizzzz