söndag 8 augusti 2010

Inropat!

En liten barnstol från 1942, ev målas vit senare!
Pigtittare modell mindre
Kopparpanna
En ovanlig kopparbunke...
...med porslinshandtag.


Oj, vilken mängd saker detta par samlat på sig under sin livstid! En uppsjö av virkade dukar, kökslinne, vävda dukar och gardiner, sänglinne i alla dess former, mattor...you name it!
Det här blev en "billig" auktion, trots proffsuppköpare som satt på första parkett.
Blev även en "snabb" sådan, tack vare att utroparen inte tog en och en sak utan plockade ihop ett gäng varje gång. Både för och nackdelar med det, för var en sak intressant så var det andra bara krafs.
Som kopparsakerna här ovan, det var de jag var intresserade av, men fick med kopparminiatyrer på kuppen som jag kunde ha varit utan.

Nu måste jag även ge en känga till de människor som satt och klagade på andra som råkade stå i vägen. Auktionsfolk är ett väldigt speciellt släkte, gnälliga, sura och klagande typer. Nu ska jag i och för sig inte dra alla över en kam, men det var dem man hörde och de som utmärkte sig. En karlslok satt till och med och tryckte spetsen på sitt paraply i de som råkade stå framför honom, han kunde gudbevars inte se någonting.
Vuxna människor som uppförde sig som småbarn, skärpning!!

Ha det bra alla
Kram

6 kommentarer :

Susanne sa...

Du hann ju norpa åt dej fin-fina saker trots allt ;)
Kram

gunsan sa...

SV: hihi, jag gör så gärna reklam hihi, det värsta är bara att idag bromsade plånboken, de hade fått hem superdupersnygga långkoftor, lite varmare o mönstrade, såååå snygga, o stora väskor.
"tack" för ditt "lycka till" ;))
kramizzzz

Malin sa...

Vilka fynd! Men fy vad trist att folk beter sig så illa, jag har så svårt för vuxna som inte vet hur man ska bete sig, som inte kan ta hänsyn och uppföra sig som folk!
Kram Malin

Bea sa...

Hoho var är måndagslistan?? :)

Camilla sa...

Oj...vilka fynd!
Kanon fina saker.
Jag tänkte ta mig dit men hamnade någon annanstans...i köket :)
Vad det mycket folk där eller?
God morgon!

Magnus Thörnblad sa...

tackar för gratulationen! Underbart med vuxna människor som beter sig illa. Det är alltid dom som hörs och syns mest, så det är inte svårt att dra alla över en kam.