fredag 9 juli 2010

Lite ditten och datten!


Bilder på tårtan som min svägerska och hennes dotter gjorde på midsommarafton, såååå god! Tyvärr kan T och I inte vara med idag. Jobbet och plikten kallar för dem, plus att de bor cirka trettiofem mil härifrån.

Först vill jag börja med en liten varning:
funderar ni på ny soffa/soffgrupp, så välj inte skinn! Jag har ett litet h-vete här hemma de här dagarna. Först och främst är den på övervåningen där det är olidligt hett, sedan kommer den lilla detaljen att jag är i ni- vet- vad-åldern.
När jag ska stiga upp ur soffan måste jag resa mig jättesakta och försiktigt, för jag har fastnat! Det är som om jag har blivit fastklistrad och det gör jätteont att ta sig loss därifrån.
Så kom ihåg att jag har varnat er!
Sen att vi valde skinn den där gången beror på att S&S var små och vi ville ha en lättskött soffgrupp. Hade jag fått välja idag blev det en snygg tygklädsel!

Idag blir det alltså fest!
Vi ska hålla till i stugan med mycket god mat och dryck och diverse lekar. Men först ska vi kvinnfolk ta med svägerska (G) till Skademark och under tiden ska våra män fixa dukning och mat och allt praktiskt.
Vi ska fika go´fika och för den som vill väntar en loppis på övervåningen *hm*.

Nu ska jag äta frukost och sedan ta en promenad. Efter dusch och fixning ska jag kolla in min välfyllda (!) garderob och välja dagens outfit.
Bloggläsandet får vänta till i morgon, så till dess:
Ha det bra alla
Kram

7 kommentarer :

gunsan sa...

Ser ut som om du kommer att få en toppen-dag;))
Ha det riktigt riktigt skönt, mysigt, gott.....ja allt vad du vill;))
kramizzzz

carinasjolund sa...

Önskar dig en trevlig helg. :) Kram på dig.

Malin sa...

Allvar, jag trodde nog skinn var smidigt när man har hundar som vi men nu när du säger det så kan jag tänka mig att att det klibbar fast ganska så bra i värmen, näe, tyg som vi har ÄR nog bättre... Tack för tipset ;-)
Hoppas festen blir superlyckad! Kram

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Vad trevligt med fest. =) Ja, ibland kommer det svordomar ur min mun. Jag är rar men kan mycket väl ta ton med diverse rappa kommentarer. Hihi.

Kram Madeleine

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

vilken vacker tårta!

Bara Jag sa...

Den där tårtan ser onekligen smarrig ut!!

Jag köpte skinnsoffa av samma anledning - lätt att torka av när kladdiga små barn har varit i farten. Har funkat hittills :-)

cecce sa...

Viken tårta!!!

Hoppas du haft en riktigt trevlig dag och festat loss ordentligt:-)

Kramar