torsdag 8 juli 2010

Intresserad? Någon?
Någon som är intresserad att så småningom ta sig an en liten söt kattunge? De är snart åtta veckor, äter hellre kattmat än av mamman och är rumsrena. Visst kan de misslyckas ibland men som sagt, de är ju fortfarande ungar!
Det enda jag kommer ihåg med säkerhet är att den längst ner är en kille, sammantaget är det tre tjejer och två killar.
Den som är räknekunnig märker att det bara är fyra på bilderna, så jag kan berätta att den femte är lite mer åt det korthåriga hållet och grå/vit.

Nu lämnar jag försäljartagen åt sidan, för att konstatera att det inte är speciellt varmt och soligt. Men klockan är inte så mycket än, så det hinner räta till sig.
Det är jättehärligt med sommarväder, men när man ska gå i säng är det mindre roligt. Därför har vår bordsfläkt fått flytta in i sovrummet, den får jobba på högtryck. (Där var jag lite småvitsig!!) Jobbigt att höra ljudet när man ska försöka somna, men underbart att slippa stillastående och kvalmig luft.

Idag ska vi alltså till den stora staden för att hälsa på min mamma. Ska samtidigt gå och titta om en viss klänning finns kvar i en viss affär. Har gått och suktat efter den ett tag, men nu ska jag göra slag i saken för jag vill använda den i morgon när vi ska på 50-årsfest.
Min svägerska som bor i huvudstaden fyllde femtio i början av juni, så i morgon ska vi fira henne med ett kalas med mycket god mat och dryck.
Känns extra roligt när alla våra barn med respektive och barnbarn kan vara med, så man kan lugnt säga att i och med det blir vi många på festen!!!

Ha det bra alla
Kram

5 kommentarer :

Camilla sa...

INTRESSERAD????
Vilken fråga??
JAG är så intresserad en människa någonsin kan bli!!!
Men du vet ju hur läget är :(
Fy vad gulliga dom är!
Hoppas att dom kommer till ett kärleksfullt hem.
Ha det bäst!
Kram!

Margit sa...

Hej Marie!
Vilka gulliga kattungar!!! jag har ju 2...så det får väl räcka...
Ja "dom fyller år"...hela tiden...och nu hade jag glömt att skicka ett kort till Kim...menn braatt jag hade hans bnkkontonummer så kunde jag sätta in en slant..och så har man ju Datorn...
Vi har ju Nordmalingsbesök..Mirjams X samt Mirjams 3 barn, och Petrs två...
Lagt in inlägg även om de besöket.
Önksar dej Marie en fin och skön dag!!!
Kram!!

cecce sa...

Ursöta!!
Men jag har ingen möjlighet att ta hand om någon katt just nu. (Barnen skulle bli jätteglada)

Så kul med kalas!!!
Hoppas du får tag i din klänning!

Här är det också lite mulet idag. Men som du säger....klockan är inte så mycket än!

Kramar

carinasjolund sa...

Vilka sötnosar :) vi kan tyvärr inte ha katt här hemma,pga Robert tål dom inte :( Ha en bra dag! kram.

Ingrid sa...

Finns ju inget sötare än kattungar!! Sonen har tre chamörer i en låda här väntas det också men ska inte behålla någon själv har 4 katter det räcker!