måndag 12 juli 2010

Hämtat ut paket!

Hittade denna laptopväska på rea hos Haléns, tycker inte att 99:- är något att bråka om. Bra att ha när jag ska till stugan till exempel.Två fack varav det här är det mindre av dem.
Baktill finns det en rem så att man kan sätta fast den på resväskan, mycket praktiskt!
Hos Ellos har jag beställt varor som inte kommit än. Men i och med att jag beställde fick jag köpa en karaff och två glas från Rosendahl för 59:- och två glas extra för en tia mindre.
Hade glömt bilnycklarna vid kassan på ICA. När jag hämtat dem och skulle gå ut igen föll blicken på DVD-stället, ni vet "en för 59 och två för 99"!
Såg omslaget på ovanstående film och tvärnitade.
För något år sedan hade jag börjat se den filmen på TV, men eftersom det var så sent spelade jag in den. Trodde jag. Dagen efter satte jag igång alla apparater..........TV-rutan förblev svart, något hade gått fel vid inspelningen.
Har kollat ibland om jag skulle hitta den på någon kanal, men icke sa Nicke.
Det var tydligen meningen att jag skulle glömma bilnycklarna idag!!

Ha det bra alla
Kram

8 kommentarer :

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

väskan var ju ett riktigt fynd!

carinasjolund sa...

Vilka bra fynd du har gjort :) Kameran som jag hade med mig,den kom inte till någon användning. Ha en bra kväll! Kram på dig.

♥ Carina ♥ sa...

Gillar karaffen :)
Köpte du bara en film när det var två för 99?
Kram

Angels & Roses sa...

Vilken fin väska för laptopen du fyndat! 99 kr är ju ingenting. Ja du alla är väl lite dåliga på att kommentera nu i sommarvärmen! Man njuter av allt annat än datorer och så säkert. Ja till hösten hinner man sen sitta mera. Hoppas du mår bra! kram

Camilla sa...

Allt har sin mening...så tydligen var det ödet som bestämde att du skulle glömma nycklarna idag ;)
Sv: Jag är värsta badkrukan...badar mycket sällan...näst intill aldrig,men vad gör man inte för att impa på sina bloggvänner ;)
Ha det bäst!
Kram!

Susanne sa...

Vilken bra väska och vilken fin karaff!
Vilken var den andra filmen???
Kram

Bea sa...

Jag måste också köpa en dataväska men det har fortfarande inte blivit gjort. Köpte du en till film också? Jag har också börjat se den filmen men inte sett slutet, får låna den sen av dig! Puss

gunsan sa...

Bra väska, den lär du få användning för;)
kramizzzzz