torsdag 17 juni 2010

Strömavbrott

Alla ni som har småbarn, hur i hela världen hinner ni med att blogga?
I och för sig är man lugnare när det är ens egna barn, som mormor känner jag ett enormt ansvar.
Men idag känns det mer som jag är tillbakalutad och avslappnad, så gårdagen stryker jag ett tjockt streck över. Då var jag himla knäckt på kvällen, men då hade jag jagat hela dagen också.
Har kommit på att det behöver jag faktiskt inte, har ju "barnsäkrat" hela huset och jag tror Alfons känner att jag är lugnare också.

Vi har varit på en långpromenad idag också, så himla härligt ute. Var in en sväng och handlade, fick höra att de också haft strömavbrott och fick lyfta ur alla varor från frysarna. Här hemma hade vi också någon timme, men de hade haft längre. Så sårbart med alla elektriska saker, dörrarna, kassaapparaterna, frysarna osv.

Herregud vilket tråkigt inlägg, men det är allt vad jag har att komma med för stunden.
Ha det bra alla
Kram

7 kommentarer :

Ann-Louise sa...

Jag har också undrat det ofta, hur man hinner med småbarn, men fick en smäll på käften av en bloggare angående det......hon fick för sig att jag trodde hon försummade sitt barn. Man tolkar ju som man vill ;-)
Måste vara kul att få rå om honom själv ett tag, de växer ju så snabbt.
Hoppas ni har samma fina väder som vi har. Riktigt skönt nu!

Må så gott och kul att du loppisfyndar =0) Grattis i efterskott på bröllopsdagen. J är den jag känner igen mest från ert foto.

Kram

Bara jag sa...

Man är ganska sårbar när det mesta styrs av data =) vi har inte varit strömlösa alls men vi har varit utan nät!

♥ Carina ♥ sa...

Hihi, du verkar ha fullt upp. Vad mysigt att få rå om honom själv ett tag.
Kram

Camilla sa...

Strömavbrott ja.
Varför?
Har det hänt något?
Vi har haft strömavbrott tre gånger idag.
Och det värsta av allt....PÅ SLUTET AV GLAMOUR!!!!
Ha det bäst!
Kram!

gunsan sa...

Här hade vi också strömavbrott, men vad som hade hänt vete sjuttsingen.

Jag såg dig nog idag när du spatserade iväg med vagnen, hej o hå, fort gick det hihi.
SV: Lovisa flög ikväll ner till Stockholm o imorgon vidare mot Japan. Hon blir borta 4 vec kor o Sanna åker inte med den här gången.
Hon kommer att vara väl omhändertagen därnere och det är skönt att veta. , sen kan vi ju köra skype med henne, mormors skruttfia;))
kramizzzz

Margit sa...

Oj vad du har äöndrat din blooggs utseende...och en annan bild av dej själv också...igen??? Vi åker uppåt...ev slutet av v 28..på helgen...eler v 29...och blir där ca 1 v...och sen tillbaka neråt igen...Vi får väl spåna senare..Om ni finns där7hemmam då...kanske vi kan TVÄRSES---vore kul...
Kram!!!

carinasjolund sa...

Du verkar ha ganska fullt upp?Dom små sitter inte stilla långa stunder.Vet vad jag talar om,min lilla donna var precis lika dan.120 knyck från morgon till kväll,gärna hela natten om hon hade fått.Ha en bra dag! Kram på dig.