tisdag 22 juni 2010

STORt


Dessa klot köpte jag på Mias Lustgård i Umeå ifjol!

Idag blir det operation storhandling, då snackar vi STORhandling. Jag har kommit på att jag är en av de människor som jag förr skrattade åt: när det blir STORhelg, handlar jag som om det inte fanns något liv efter helgen.
Men i och för sig så är vi faktiskt en riktigt STOR familj, fem barn, tre respektiven och två barnbarn. Lägger vi då till J:s syskon med respektive och deras barn med respektive, ja då snackar vi STORfamilj!

Dessutom ska jag göra något riktigt förbjudet, något man inte ska prata högt om. Jag ska göra inköpen på en STOR livsmedelskedja i stan, ska alltså inte gynna handlaren på orten. Aja, baja, Marie, så får man bara inte göra!!
Men till mitt försvar måste jag få säga varför jag handlar i stan. Det beror på att när jag satt och bläddrade i reklambladen vi fick igår, så såg jag att de reade ut en sak jag länge har tänkt köpa. Ingen STOR sak, men äntligen ska jag slå till. Vad det är visar jag senare...

Inte förrän ikväll blir det tid för bloggläsning, så vi "syns" senare!
Ha det bra alla
Kram

7 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Jag gör alltid ett besök på Mias när jag är i Umeå, där finns mycket man vill ha :)
Spännande att se vad det är du tänker köpa.
Kram och ha en fin dag!

Bara Jag sa...

De stora kedjorna här inne i stan har ibland sådant som den lille handlaren inte kan ta hem pga begränsad efterfrågan - så kommer det alltid att vara. Att "synda" är ok så länge det inte blir en vana :-)

Madeleine Berglund sa...

Mmm, det låter som den där stugan har all potential i världen att bli så där klockrent vit och fin. =) Hihihi.. Men när man delar med andra får man dessvärre kompromissa.

Kram kram
Madeleine

carinasjolund sa...

Kanske ses på matchen i kväll.Ha det!Kram.

Camilla sa...

Jag ska "fuska" i morgon och springa in på coop.
Dom har billig fläskfilé där.
Ha det bäst!
Kram!

Susanne sa...

Man får handla vart man vill!! Det gör jag!! ;)
Spännande att se vad du skulle köpa...
Kram

gunsan sa...

Jag fuskade också häromdagen, det är lite mysigt att göra det ibland och se lite andra varor o hyllor. Jag hittade t.ex. sån där supergod saltgurka som ligger i sitt spad i en påse, mmmmmmm;))
Nu är jag nyfiken på ditt nästa inlägg tihi;))

psst, nu finns det bild på jeansen på min blogg;))
kramizzzzzz

psst igen, visst är det härligt med storfamilj;))