fredag 9 april 2010

LoppisIgår när vi var på väg hem från teaterträningen så såg jag att det stod två bilar utanför ett hus där det är ett loppis. Jag trodde det var öppet (vilket det inte var), ägaren och en annan skulle bara fixa där inne. Men charmig som jag är (!) så fick jag komma in och titta ändå.
Jag trodde innan att det var två våningar med saker, i själva verket är det tre fullproppat med fynd. Hittade tre saker som jag köpte för tjugo kronor, varav tesilen (?) ovanför för en femma!!
Åh, vad jag tycker den är fin men det är jag nog ganska ensam om att tycka. En av mina flickor vägrade att ens gå in i huset, för hon avskyr gamla saker och det jag brukar köpa med mig hem.
Senare ska jag lägga ut bilder på de andra fynden.

Jag och "småflickorna" ska snart åka iväg till stan och gratta mamma som fyllde år igår. Ska först gå omkring på stan och kolla in en ny vårjacka, behövs med tanke på att jag åker ner till Stockholm och Eskilstuna nästa helg. Är först på Tollare Folkhögskola och när teatergänget åker hem så åker jag vidare till Bea. kommer då dit nästa söndag och stannar till fredagen. Kul!!

Nu ska jag väcka "sjusovarna" så de får i sig frukost och sedan drar vi iväg!
Ha det bra alla
Ajöss

4 kommentarer :

Solgården Cafe, Butik sa...

vilken pingla du blev i håret WOW!
Vart var du och fyndade på loppis, var det saris eller? (nyfiken)

ha en trevlig helg, nu är jag ledidg tills på mån JIPPE!!!!!
Kram

Ann-Louise sa...

Men vad kul med tre våningar loppis!! Var var det? Klart du ska köpa hem det du gillar, det är ju inga pengar direkt du gör av med och vem vet du sår ju ett frö och får dem intresserade??

Kul åka neråt nästa vecka. Vid Tollare är min man uppväxt så där har man varit.
en del.

Trevlig helg!!
Kram

Camilla sa...

Vet du...du behöver inte vänta på en inbjudan,du får komma när du vill!
Kul att dra iväg nästa vecka.
Vet du...imorgon drar vi iväg till Ikea :)
Ha det bra och kram på dig!

Susanne sa...

Vin hos syster-öl hos mej= telefonterror! ;)
Jag tycker också om ditt fynd!
Kram