onsdag 31 mars 2010

Dymmelonsdag

Bild lånad från Jotex


Denna hallmöbel köpte jag för många år sedan, men då från Ellos. Jag har målat om den och skohyllan ska vi även använda i fortsättningen.
Som ni ser står den i en nisch där skjutdörrarna ska placeras, men vi vet inte riktigt hur vi ska lösa själva "klädupphängningen". Ska vi sätta dit en stång, eller en hylla eller helt enkelt använda det vi hade innan. "Äntligen Hemma" hade tydligen ett hallprojekt förra veckan där de löste förvaringen på ett bra sätt, ska ta och titta på programmet på internet.

Saga har tillfrisknat, men Sanna och jag har fått det här jäkla magontet. Det vrider om ibland så man står dubbelvikt, men tydligen går det fort över.
Men det är så typiskt, för i morgon kommer Bea och Line. ALLTID, det slår aldrig fel, så blir någon sjuk när vi ska träffas. Magsjukor, förkylning och/eller feber, något av det är alltid på gång då.

Ska lägga mig nu och slöa framför TV:n, innan kvällen har det förhoppningsvis givit med sig.
Ha det bra alla
Ajöss

6 kommentarer :

Camilla sa...

Hoppas verkligen att ni friskar på er innan dess.
Ha det bra och kram på dig!

gunsan sa...

Hoppas verkligen att du klarar dig från magsjuka, ska hålla tummarna för dig;)) bra ide att bänka dig i soffan;))
Ha en skön dag!!
kramizzzzz

cecce sa...

Usch vad tråkigt. Ja..magont och virus kommer aldrig lämligt! Hoppas du/ni snart blir friska!

Hoppass också ni kommer på någon bra lösning på upphängningsproblemet!
Det gör ni säkert:-)

Kram och krya på dej!!

♥ Carina ♥ sa...

Åh, vad mysigt!! får du "hem" din lilla "snutta" i morgon. Jag lovar att flyga lågt med kvasten så jag inte krockar med planet :)
Kram kram

Linda i Lönnbacka sa...

Känner så väl igen mig att det ALLTID är någon som blir sjuk när man ska träffas familjen denna tiden. Vi var bjudna tll påskbuffe i helgen men jag är förkyld och min son har vattenkoppor, så vi får mysa hemma istället!

Vad fint du har målat om skohyllan, hoppas Ni kommer på en bra klädupphängningslösning. Lulu I Äntligen Hemma har alltid så bra ideer, den hallösningen blev hima fin och praktisk! :)

Trevlig Påsk!
Kramar Linda

Madeleine Berglund sa...

Hej! Tack så mycket. Trivs himla bra i hårfärgen. =) Vilken förvandling av skohyllan!!
Kram Madeleine