lördag 27 februari 2010

Städdag

Idag har jag gnott som en galning med dammtrasan, oj vad mycket damm det blir när man inte håller efter.
Har även flyttat omkring mina saker, kan inte bestämma mig för var jag ska ha allt. Bilden ovan visar ett litet hörn i vardagsrummet. Ja, jag vet att det ser lite konstigt ut med placeringen, att sakerna är glest ställda. men det har jag fixat till.

När jag ändå höll på såg jag att några blommor behövde planteras om, så då körde jag igång med det också.
Jag är som så att när jag kör igång med en sak, så ser jag en massa andra saker som behöver göras. Till slut har jag en massa projekt på gång, ett tag tror jag inte att något kommer att bli slutfört. Men trolleri, trollera så till slut är allt färdigt.

Snart väntar "Melodifestivalen", enligt media så är en av vinnarna Peter Jöback. Börjar faktiskt bli lite less på den här sångcirkusen, blir lite väl långrandigt.
Efter det så blir det reprisen på 24, missade de avsnitten när jag var i Eskilstuna.


Har köpt bananer, vindruvor, kiwi, äpplen och apelsiner, tänkte sätta S&S i arbete och göra fruktsallad. Det är så vansinnigt gott, nyttigt och kalorifattigt, glassen och vispgrädden får man ta det lite lugnt med.

Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt
Ha det bra alla
Ajöss
4 kommentarer :

Camilla sa...

Låter som en hälsosam kväll.
Alldeles för nyttigt för min del.
Själv tar jag mig ett glas vin och lite(mycket) ostkrokar :)
Ha det bra och kram på dig!

Susanne sa...

Ja, just ja...de ska ju planteras om nu, blommorna...jag har mina pelargoner ståendes i badkaret i källaren på vintern och där står de fortfarande. Kanske man skulle ta och blåsa liv i dem.
Jag lovar, jag kommer aldrig att skotta snö mer, "fönsch" så snöar jag in. Jag tänker mest på min rygg! (vad tror du syster säger om denna stavning?)
Kram

margit sa...

Hej Marie! Fina saker även denna gång du visar oss på bloggen...jag ser att de 2 flaskorna från E-tuna...har också fått plats med de andra tidigare flaskorna du haft...
Kram!!

gunsan sa...

Mmmmm fruktsallad det är smaskens, men måste nog erkänna att här blev det alldeles för mycket onyttigt......men gott var det HIHI ;)
Kramizzzzz