lördag 13 februari 2010

DeppigJag är så kallad sjukpensionär pga att jag gick in i väggen för flera år sedan, fick därigenom också ångest och depression.

Ni ska bara veta vad det har experimenterats med mediciner och vad många olika diagnoser jag fått genom åren. En period åt jag SJU olika mediciner samtidigt!!! Ett tag var det till och med tal om att jag skulle läggas in för avgiftning av några av de tabletterna!Men för ett tag sedan fick jag en sort utskriven som gör att jag klarar vardagen ganska bra faktiskt, jag kan hålla näsan ovanför vattenytan så att säga och äter idag "bara" tre sorter.

Nackdelen är att jag samlar på mig vätska, och i och med det går jag upp i vikt. Eftersom jag gick ner 22 kg för flera år sedan och har hållit den vikten ganska bra, så är det här en katastrofal biverkning. Jag tänker omedvetet alltid på vad och hur mycket jag äter, går mina promenader varje dag. Ändå går jag upp i vikt...

Nu kan man fråga sig: "smal" och må pyton - "tjock" och må relativt bra??? Förnuftet säger naturligtvis det sistnämnda. Men ekvationen går inte ihop: jag mår ju ändå inte bra psykiskt när jag går upp i vikt!!!

Beach 2010 närmar sig, vi går mot varmare tider så då kan jag inte gömma mig i bylsiga jackor heller, kan räkna upp hur många anledningar som helst till varför jag vill dra täcket över huvudet idag....... F-N OCKSÅ

Ha det bra alla

Ajöss6 kommentarer :

Camilla sa...

Men snälla du!!!!
Du är fin som du är och du är inte det minsta tjock.
Men jag förstår hur du tänker och känner.
Själv går jag också upp i vikt och gillar det INTE!!
Och alla säger:
-Du som är så smal!!
Det hjälper inte.
JAG känner och SER att jag går upp i vikt.
Och JAG gillar det inte!!!
Men vi får tänka att vi har ju faktiskt blivit lite äldre.
Det känns inte heller bra men vi får nog bara gilla läget :)
Ha en bra dag och kram på dig!

Dansbandsfrun sa...

Jag vet exakt vad du menar, jag äter ju kortison i perioder mot ledvärken och om min doktor fick bestämma skulle jag äta det permanent. Men han känner också till mina ätproblem sedan tidigare och ger därför med sig...Jag svullnar och äter konstant när jag är i "skoven" o då kan jag ju inte motionera så jag kan gå upp flera kilo på några dar...Fan va trist det är. Men vi får försöka tänka att snart är våren här och då ÄR det faktiskt lättare att må bra, äta lättare, o röra på sig. Skickar dig en bamsekram vännen!!!

aina sa...

Som viktväktare kan du kanske inte tänka dig att äta lchf kost. Testade det för ca 3 år sedan och har mått bra på den kosten. Nu i julas smakade jag alldeles för mycket hemkokt godis mm. Sedan har mina tankar och mitt handlande inte riktigt stämt. Vet att jag mår mycket bättre av lchf, men. men.....
Du kan väl kolla på annika dahlkvists blogg.
Läs hennes kostråd, och följ dom efter eget tycke. (själv börjar jag många dagar med gröt)
Kolla också på hälsovinster.

Dansbandsfrun sa...

Jag vill bara säga att jag tänker på dig! Du vet varför. Önskar jag kunde ge dig en kram!
Skickar styrka o kraft i massor./E

gunsan sa...

Gumman, det är kämpigt med alla dessa mediciner, förstår precis hur du känner. Det är så mycket jäklans biverkningar och ibland känns det som om man får välja mellan pest eller kolera.
Men en sak ska du veta, du är en riktig fräsching och långt ifrån ordet tjock!!!
Styrkekramar till dig från mig!!

gunsan sa...

Hihihi, du är för rolig Marie, såg du inte Miranda;))))
Kramizzzzzz