söndag 13 december 2009

Bullbak och stjärngosse...

Alfons och mamma Rebecca


Varma, goda bullar
Idag kom världens sötaste Alfons och hans lika söta mamma och hälsade på. Saga hade gjort en strut som han fick ha på sig en stund, han poserade villigt för några bilder men sedan åkte den av.

Har bakat bullar, det är uppstarten för stora bakarveckan. Drömmar, strassburgare och falska potatisbakelser ska det bli innan helgen kommer, sedan får det räcka. Liza har köpt chokladbiskvier av D och själv ska hon baka saffransbullar med mandelmassa.
Egentligen är kaffebröd inte prio ett hos oss, utan vi tar hellre en skinkmacka när vi blir fikasugen. Men det är klart, ibland sitter det väldigt bra med en söt och sliskig kaka!

Nu ska kika runt lite mer i olika bloggar, kul att se hur ni fixar och donar inför julen!
Ajöss


4 kommentarer :

Madeleine sa...

Men titta, lille Alfons har strut, så söt han är. En varm nybakad bulle, mm. Du bjuder va? Jag tror jag tar en i varje hand för de ser makalöst gott ut. Mums.

Kram kram
Madeleine

Camilla sa...

Tack för att du inte anmälde mitt intrång i går.
Det gick ju bra;)
Mums,vilka goda bullar.
Ha det bra och kram på dig!

Stattinskan sa...

... det är ingen som gillar kaffebröd hemma hos mig så i år tänker jag skippa baket ... Får aöötid slänga det mesta sedan. Sötaste söt är han ALfons ;-D Kramar

Solgarden sa...

Mmm ser ju hur gott ut som helt!! ska baka saffrans bullar nu på ons inför helgen. Dom ska du bara smaka tycker jag, jag lovar du komma inte ångra dig ;) Vi syns kanske till helgen då. Kram kram