måndag 14 december 2009

Inlägg nummer 100Har knåpat ihop hundra inlägg, det var inte illa pinkat tycker jag! Trodde det skulle bli sporadiskt, men herregud som bloggare blir man nästan manisk!
Det ska fotograferas, går och tänker "det där måste jag komma ihåg att skriva i bloggen". Tror nästan jag ska fixa en liten anteckningsbok, så jag kan skriva upp saker att använda här.
Sedan ska man kolla andras bloggar och kommentera, det börjar likna ett heltidsarbete det här!

Bilderna här ovan är från förra julen och översta bilden visar våra älskade döttrar. De har speciella platser i soffan varje år och av den anledningen är de emot att vi ska köpa en ny. Jag försökte en gång föra på tal att jag ville ha två tvåsittssoffor, men då tog det hus i helsike. Hur skulle de rymmas, för att inte tala om att julklapparna inte skulle få plats!!
Tydligen hade jag varit väldigt snäll förra året, för bilden under visar paketen jag fick. Måste erkänna att en jul utan julklappar (till mig) skulle rent ut sagt vara skit, är barnsligt förtjust i att öppna paket.

Många gifta par väljer att inte ge varandra något, det skulle inte jag klara av. Himmel vilken tråkig jul det skulle bli. Men de äldre barnen som har flyttat hemifrån ska inte behöva hålla på att köpa till mig och J, de behöver pengarna till annat.
Nu står bakning på schemat, ska prova spritsen jag köpte på second hand. Hoppas bara att det fungerar, för det är ett pillrigt jobb att göra strassburgare!
10 dagar kvar
Ajöss

2 kommentarer :

Madeleine sa...

Ja, såpa ska jag prova att rengöra ugnen med imorgon. Mmm, jag tror jag tar en kaka och smakar. =)
Kram Madeleine

Susanne sa...

Jag håller hårt på våra traditioner...det är svårt att frångå dem men ibland så måste man tänka om ;)
GRATTIS till 100:e inlägget!
Ser fram emot (minst) 100 till!
kram