lördag 26 december 2009

Blåsigt värre!

I dag mötte jag omvärlden igen efter att ha firat jul. S&S, Bea, Line och jag var och hälsade på min mamma i stora staden.
Först var jag till OnOff och köpte trådlös router till laptopen, och där var det folk så det räckte och blev över. Tog en kölapp med nummer 108 och på skyltarna stod att det var nr 91 som fick hjälp av personalen. Det är en jäkla djungel när det gäller sådana här grejer, så jag vågade inte chansa heller. Så där fick jag snällt stå och vänta på min tur.

När vi skulle åka hem, ja då var det rena turen att vi kom hem utan att det hänt något. Ibland blåste det så det kändes som man fick sladd med bilen, och det var jäkligt halt. Det var få som vågade sig på några omkörningar, tur att de flesta tog det lugnt. "Bättre bli omkörd och bortkommen, än bortkörd och omkommen"!

Nu ska jag och Saga fortsätta se "Förtrollad", och förtrollad blir jag av att se Patrick Dempsey. Jag säger bara det, WOW vilken pudding alltså!!

Ajöss

4 kommentarer :

Camilla sa...

Jag som kör Till stan nästan varenda dag ser många idiotiska omkörningar.
Jag blir så förba....
Är dom inte rädd om sitt liv kan dom väl tänka att en annan är rädd om sitt.
Ha det bra och kram på dig!

Dansbandsfrun sa...

Jo, jag kan tro du trängdes på OnOff ;) Uscha-valingen...jag kom inte ens ut på området där de affärerna ligger...suck...
Sv: Ja, nu skulle du skratta ihäl dig om du såg ordningen i min garderob. (eller bristen på den rättare sagt) den påminner inte om Pernilla Wahlgrens alls ;) kram

margit sa...

God Natt på dej!! Jaså ni har haft blåst ..vi har haft lite snöfall men ingen särskild storm...Nu har vi - 9 grader...och då smälter inte snön bort...och det är ju skönt/fint att vi får ha den ett tag till...
Kram till dig och ösnkar dig en fin o skön söndag!!/Margit

cecce sa...

Ja oj vad det blåste i går. Var nere vid havet en stund men det var inte så trevligt. Höll på att blåsa bort!!

Mellandagsrean hoppar jag gärna över. Alldeles för mycket folk! Men måste man så måste man och en router är ju viktigt om datorn ska fungera!!

Ha en fin söndag!!