tisdag 8 april 2014

Det utlovade receptet!

 

150 gram smör
300 gram digestivekex

1 burk karamelliserad mjölk
1 1/2 dubbeldaim
3 dl vispgrädde
Färska bär

Smält smöret. 
Mixa digestivekexen i en matberedare. 
Häll i smöret och mixa lite till. 
Tryck ut blandningen på botten av formen. Ställ i kylen 1 timme. 
Finhacka daimen. 
Vispa grädden fast och blanda med 2/3 av daimkrosset.  
Bred ut karamelliserade mjölken. 
Spritsa eller bred daimgrädden över. 
Ställ kallt fram till servering.Toppa med färska bär och resterande daimkross.
Lätt som en plätt:)
Puss&Kram

1 kommentar :

Vardag och flärd sa...

Denna tårtan har jag gjort några gånger och den är minsann jättegod! Mums!
Kramar Eva