lördag 28 september 2013

Mätt och belåten...

Bordet var fint dukat:)

Det var länge sedan jag var så mätt som jag var efter middagen igår, ni vet så där äckligt mätt så man nästan känner sig illamående!
Först serverades Jansson Frestelse i en liten form, efter det kåldolmar, potatis, sås och lingonsylt och sist men absolut inte minst: äppelkaka med vaniljvisp.
Vilket Halleluja-moment!!

Idag ska jag och "sladdisarna" sitta klistrade vid varsin laptop, för klockan nio släpps biljetterna till One Directions konsert i juni. Återstå att se om vi får tag på några, eller om hela datasystemet kraschar på grund av att alla Sveriges tonårstjejer är ute efter biljetter!
Senare bär det av ner till Sundsvall, längtar efter mina ♥!

Update 09:24: glada döttrar = glad mamma!

Ha det gott!
P&K

4 kommentarer :

"Hemmet är min vrå" sa...

Efter en sån middag då förstår jag att du är mätt. Lycka till med biljetterna, tänk vad dom är populära, förstår inte det när man själv inte lyssnar på den musiken eller att inte man har tonåringar i huset. Men när min yngsta dotter var i tonåren då var det Spice Girls då var vi i Globen, det var tider det. Ha en fin helg. Kram Mimmi

Hemma på Ekbacken sa...

Låter som en fantastisk middag.
Lycka till med biljetterna. Grannen sitter klistrad hon med så vi kan gå.
Kram Linda

Camilla sa...

Hoppas verkligen att ni får tag i biljetterna.
Kram!

♥ Carina ♥ sa...

Mums så mycket gott!
Jag håller tummarna att ni får tag i biljetterna.
Ha en fin helg!
Kram

Sv: Porterstek har jag gjort många gånger, men gör numera portergryta istället då jag tycker det blir godare. Köttet får mera smak då det är i bitar.