söndag 10 mars 2013

Kluvet


Det är med blandade känslor jag (eller rättare sagt J) påbörjar detta projekt...att byta golv i vardagsrummet!!
Jag har ogillat det vi har nu sedan dag ett, tänk då att vi bott i huset i snart 27 år;) Men det har blivit som det brukar...man blir hemmablind och till slut ser man inte eländet.
Men plötsligt händer det, för nu minsann ska det äntligen ske!!

Det är den positiva delen, nu till det som är mindre bra: vi ska alltså bo i ett kaos den tid det tar att fixa till rummet. Allt ska ju ut därifrån, och det är inte direkt lite grejer som det rör sig om.
För ni ska inte tro att det kommer att stanna vid ett golvbyte, åh nej, det ska upp nya tapeter också. Det blir som en dominoeffekt...

När allt är klart och sakerna ska tillbaka till rummet, då går det ju inte för sig att ställa dit soffan som också har hängt med i 27 år. 
Köper man då en ny soffa, då borde man även byta ut soffbordet;) Återigen en dominoeffekt...

Ha en fin söndag!
P&K


8 kommentarer :

Anonym sa...

Kommer att blir så fint. Det är verkligen roligt att byta ut och göra lite nytt och var det så länge sen, då behöver du inte ha dåligt samvete i alla fall.
Ha en skön söndag
kram
AC

MARIA I KOS sa...

Vad kul att få ett fräscht vardagsrum. Hihi ....känner igen det där med att tiden går och man irriterat sig på samma sak länge . Hos oss i huset var det bl.a kaklet i köket som jag hatat sen dag 1, och det blev 31 år .....ja sen flyttade vi ju ;)och det fula kaklet var kvar.....
Förstår att det blir rörigt ett tag men tänk vad kul när allt är på plats igen :)
Kram ♥

fianathome sa...

Men tänk sen då du gjort om det - DÅ är det härligt och ger mer inspiration..(då kanske du börjar med nästa rum...domino?)
Blir roligt för oss bloggläsare att kolla in förändringarnas vindar hemma hos dig.
SKön söndag
kramelikram
Fia

Snäckskalsdalen. sa...

Jamen, så roligt ändå! För när man väl värkt färdigt på något då har man det lite klart för sig och det känns rätt och då går det så mycket bättre! Vi har sådana saker här också, fast vi bara bott här 6 år och var med och byggde, men det kommer säkert att ta över 20 år innan vi får ändrat på dom sakerna, vi kommer säkert att dras med dom.....bänken i badrummet t ex.....grrrrr.....
Men om man packar väl så kommer det att gå bra ska du se och tänk så kul sen! Även om det ser hur fint ut som helst för mig hos er så kommer det att bli världens lyft!
Agneta kram

blockethuset sa...

Så härligt med lite renoveringskoas..:)..nej, skojar bara! Men så härligt att få nytt golv..ett golv kan ju lyfta ett helt rum..och du med alla dina vackra saker kommer att få det så fin! Ska bli kul att se!
kramis
C

Carina Sjölund sa...

Välkommen i kaos klubben :)
Men så fint vi kommer att få när det är klart :)
Kramen♥

Susan sa...

Visst krävs det rejält med tålamod vid så stora projekt. Men det blir så fint när det är klart så bit ihop :)

Kraaaaam

Vardag och flärd sa...

Jaha, nu har han gett sig! Ser en skymt av golvet på en bild och jag förstår nog att du vill ha ett annat. Kul att få lite nya möbler också men att leva i ett kaos är inte kul, hoppas det går fort när ni sätter igång.
Ha det riktigt fint!
Kram Eva