onsdag 4 januari 2012

Isgator

Torkade "blommor" i små glasflaskor som minne från sommaren. 

Idag gäller det att hålla sig inomhus, såvida man inte måste ut! Läste på FB att alla bussar i kommunen är inställda, för snacka om att det är isgator/tvättbräden ute på vägarna.
Är orolig för i morgon när Bea och Marcus ska köra upp hit från Sundsvall, måtte de ansvariga ha fått ordning på vägarna till dess!!
Men det kanske är att begära för mycket. Enligt ortstidningen så skyller de inblandade på varann, att de själva inte har någon skuld i de dåliga vägarna.

Annars då? Jorå, jag pular på här hemma och flyttar omkring saker, mellan varven planerar jag och skissar på utbyggnaden av köket. J har väl inte direkt gått med på det än, det tar nog tid innan han inser vilken briljant idé det är;)
Nä, nu blir det en kopp kaffe!

6 kommentarer :

Malin sa...

Vidrigt med ansvariga som bara skyller ifrån sig, ingen har ansvar, det är någon annans fel, inte mitt! Och under tiden så får invånarna ett rent helvete att klara vardagen med isgator och risk för båda avåkning och omkullramling. Underbart, politiker i ett nötskal.
Bea och Marcus får ta det lugnt, det kommer gå bra!
Kram

♥ Carina ♥ sa...

Inställda bussar? Det kan inte höra till vanligheterna här uppe.
Skönt man inte behöver iväg någonstans :)
Kram

Marianne sa...

Låter som ni inte har någe vidare väder:( Här är det blåsigt och blött och ett liiiiiitet lager snö kvar sen igårkväll.
Vädret hinner säkert bli bättre innan i morgon och dom som skyller på varann kanske hinner komma överens;)
Kram

Hemma hos Märtha sa...

Ja fy hundan vilket märkligt väder vi har!! Igår var det storm och snökaos, idag är all snö borta men det blåser fortfarande som sjutton! En dag att hålla sig inomhus och ta en gofika..:-)
Kram
Anne-Lie

Fru Vallmo sa...

Hej Marie,
har uppdaterat mig nu här hos dig;), jag är tillbaka och även om mina hälsningar är försenad, så önskar jag dig ett toppenår 2012!

Kram
Ute

gunsan sa...

Ojdå har bussarna varit inställda, hoppas verkligen det lugnat sig tills i morgon för då ska vi ner till stan;)

kramizzzz