torsdag 15 december 2011

Ordspråket stämmer ju!

Så söta:)

Jag skrev i en kommentar hos Maria igår att jag har börjat gilla att baka!!! Det kunde väl ingen tro för bara något år sedan, ingen är väl mer förvånad än jag;)
Jag tillhörde de mammor som utan att skämmas kunde köpa allt fikabröd på Konsum eller ICA. De gånger jag ställde mig och bakade, ja det var väl under pistolhot när det var födelsedag på gång. Det har sakta smugit sig på mer och mer, för varje gång har det känts lite roligare.
Beror det på åldern? 
Att jag har blivit mormor? 
Eller på alla härliga bloggar jag läser, där det bakas till höger och vänster? Jag har nog sakta men säkert blivit hjärntvättad!  
Jag är ett levande bevis på att man kan lära gamla hundar sitta;)!!

9 dagar kvar:)

8 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Jag bakar, men det vet i sjutton om jag kan säga att jag gillat!
Däremot gillar jag att fika :)
Kram och god natt!

Amanda sa...

Att baka är bästa sätter att njuta av livet enligt mig ;) Jag älskar det! Som idag när jag vart som mest ledsen innan jobbet, blev både knäck och risbräck, enkelt men ändå så underbart! Och jag, jag ser till att göda upp dom stackarna på jobbet som snart måste lära sig baka själva! :P

Kram o godnatt!

kustnära sa...

Tidigare kanske bakning var lite påtvingat, men nu kan du själv bestämma när du ska göra det. Men visst är det samtidigt lite avkopplande att baka? Att få knåda ihop en deg som sen ska gräddas och den underbara doften det sprider är väl ändå ganska trevligt? Sen att få något gott till kaffet är väl aldrig fel heller..?

Camilla sa...

Det är ju bra att kompistrycket kan vara något positivt ibland :)
För nog tror jag att det har med bloggen att göra. Inte åldern. Du som är så ung;)
Kram på dig!

Vardag och flärd sa...

Ja, "man är väl inte sämre än att man kan ändra sig" heter det ju!
Jag tror också att bloggarna är en verklig källa till inspiration - eller jag vet att det är så!
Kram Eva

MARIA I KOS sa...

Jag har bakat mycket förut .Inför julen bakar jag. Men annars blir det mest nån sockerkaka eller långpannekaka .Det är så tungt att baka stora degar .
Men visst är det gott med hembakat .
Min mamma brukar baka matbröd åt oss varje jul men nu sitter hon ju med foten i paket så jag "måste" fixa det själv i år ;)
Sött tomtepar .
Snart ska jag till frissan . Klipp och färg på de gråa som börjar synas igen .
Ha en fin dag .
Kram ♥

Mia sa...

Haha då är jag som du vart... eller det är väl roligt.. ibland... mest beror det på tiden för mig. Jag vill veta innan att jag har lugn och ro och några timmar på mig hihi... DÅ är det roligt.
Hoppas du har en fin dag.
Kram Mia

gunsan sa...

Jag bakade mycket mer förr än nu, men när jag vet att barnbarnen nalkas då kan det bli en o annan kaka;))

Sen är det ju så att man blir sporrad av att baka o pyssla när man kikar runt bland alla härliga bloggar, för det där med åldern.......glöm det vännen;))

kramizzzzz