måndag 27 juni 2011

Anna ÖrnbergText och bild lånad från Adlibris.com


Beskrivning:
Mer smak än pengar? Den lantliga inredningsstilen är perfekt för alla kreativa hemmafixare och återbrukare. De som tycker att det är roligt att fynda på loppisar och i antikbodar, sy, måla, snickra och ändra om har alla möjligheter att inreda sin egen lantliga oas även om plånboken är tunn.
Även i sin tredje bok om lantlig inredning visar Anna Örnberg upp olika influenser som letar sig in i de lantliga hemmen. Basen är fortfarande vit, men den mixas nu på flera sätt. Industriella inslag med råa, ruffa, metalliska ytor och robust patina. Färgglatt och bohemchict mitt i den skavda charmen. Storslaget, svulstigt svarvat med minne av fornstora dagar i lantlig herrgårdsstil. Den ljusa romantiska stilen får inslag av svärta. Här finns något för de flesta- det är fritt fram att tolka den lantliga stilen som det bäst passar dig och ditt hem.
Anna ger handfasta råd, konkreta tips och beskrivningar på både små och stora projekt för det lantliga hemmet. Låt dig inspireras av den här gör-det-själv-boken!..........

Den här boken ska jag bläddra mig igenom ikväll, vad jag tycker får ni veta i morgon!
Ha det bra alla
Kram♥

5 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Jag tror du kommer att gilla den :)

Du nu har jag inhandlat till vårt projekt så vi kan göra rosor också :)
Kram

Sus sa...

Önskar att jag hade utrymme för sådant!
Det är så himla häftigt och härligt :)
Kraaam och njut av läsningen ;)

Anonym sa...

Jag är helt övertygad om att du kommer älska den boken.

Hm... en sådan där "vägvisare" som är på omslagsbilden skulle inte vara så dum här hemma... eller i skärgårdhuset. Rätt charmigt faktiskt !

Må gå gott vännen och njut nu av dessa härliga soliga och varma sommardagarna till vi hörs igen !

Kram Kram

Hemma hos Märtha sa...

Framsidan ser lovande ut! Köpte idag en av Anna Örnbergs andra böcker på Rusta av alla ställen: Inred lantligt inne och ute....Den ska jag ligga och bläddra igenom..:-)!
Kram
Anne-Lie

Mia systeryster sa...

Tror nog att du gillar den boken;)
Sv: Vi blir borta i 12 dagar!!
Kram