måndag 7 mars 2011

FörberedelserIkväll börjar min träning inför det som väntar om några veckor, måste börja förbereda mig mentalt nu.
Många (och även jag) tycker det är häftigt, mäktigt och läckert att vara med när ens barnbarn föds, men jag har inte börjat tänka på vad det verkligen innebär.
Jag har bara tänkt fram till det vi åker in, sedan har tankarna hoppat över hela förlossningsmomentet och fram till att den lill* är född!
Men nu måste jag på något sätt börja ladda och vad är då bästa sättet?
Jo, man börjar följa serien som startar ikväll, nu är jag väl smart? 
Eller...är jag verkligen det???

Ha det bra alla
Kram♥

9 kommentarer :

Hemma hos Märtha sa...

Åhhh...ska du vara med på förlossningen? Så häftigt!! Det hade jag oxå velat vara med om någon gång!! Blir nog en känslostorm så det heter duga!! Först , som mannen upplever förlossningen, det otroligt jobbiga att se smärtan utan att kunna hjälpa och sedan den fullständiga lyckan när allt är över och den lilla bebisen ligger på mammans bröst!!
Ska också kolla in den nya serien ikväll...:-)
Kram
Anne-Lie

Tinezza sa...

Jag hade förmånen att få vara med när mitt första barnbarn föddes. Det fanns ingen pappa med i bilden då. Vilken underbar och speciell känsla det var. Naturligtvis så ligger hon ju på en speciell plats i mitt hjärta efter det även om alla barnbarnen har sin speciella plats i mitt hjärta.

Anonym sa...

Själv har jag bara hunnit med att vara på mina egna förlossningar... men jag kan tänka mig att det är en speciell upplevelse att få möjligheten att vara med när sina barnbarn kommer till världen.

Oj vad många inlägg jag har missat här hos dig märker jag... men jag har varit upptagen med så mycket annat under de senaste dagarna när vi har njutit av det härliga vädret.

Kram

mariaikos sa...

Det blir en upplevelse utan dess like för dig. Och som du vet ingen förlossning är den andra lik. Jag jobbade ett kort tag som barnsköterska på BB och förlossningen. Det är fantastiskt att vara med när ett nytt liv kommer till världen. Och är det barnbarnet måste det ju vara mer än fantastiskt.
Kram!

Fru Vallmo sa...

Jag håller med mariaikos att det blir en unik upplevelese för dig, och säkert är du en bra stöd! Kram kram

ansepanse sa...

jag tycker det är ett smart drag :) så vet du lite vad som väntar dig :)
kramar

Mia systeryster sa...

Jag skulle absolut vilja vara med på en förlossning.Vilken upplevelse det måste bli för dig!
Kram

Sus sa...

Nu har dottern och jag suttit framför tv:n och andats, kryst, skrattat och gråtit om vart annat denna timme, härligt men ansträngande :))
Vilken förberedelse dessa ungdommar får med ett sånt tvprogram, jag hade endast sett en liten filmsnutt på biologin i 8:an, det var allt.
Jag tror du gör rätt...förberedelse har du nog i ditt inre och vägen dit, ja...det är liksom the big road to the...MIRAKELbaby :)
Häftigt!
Kraaaaaaaaam

gunsan sa...

Det är en otrolilg upplevelse för dig, så underbart. Jag har inte sett serien eller rättare sagt början av den så jag vet inte hur den är;))
kramizzzzz