fredag 10 december 2010

Ytterligare en lista!


Trots att jag började köpa julklappar för mer än två månader sedan, så har jag som vanligt fått panik så här två veckor före jul.En lista som ser ut som ovanstående skrivs inför varje jul, jag kluddar, kladdar, stryker och lägger till. Tycker en kolumn ser längre ut och då måste de andra kompenseras. 
Men å andra sidan är det inte antalet julklappar som ska vara lika, utan det är slutsumman som ska stämma.

Idag åker J och jag ner till stan för att köpa de (förhoppningsvis) sista paketen, sedan får jag lägga energin på städning, sista pyntet, lite matlagning och kanske en kaksort till (om jag törs efter misslyckandet häromdagen!)
Jag tycker det är mysigt att strosa runt på stan och känna in julstämningen, speciellt när man vet vad man ska köpa och inte bara irrar runt, runt.

Efter vi är klara med det ska vi åka till småprinsarna, jisses vad jag längtar efter dem! ♥Alfons♥ som "pratar" konstant och ♥Gustav♥ som ler, gurglar och jollrar när man tittar på honom.
Att få hålla om dem och krama dem, det är nog bland det bästa som finns!!

Ha det bra alla
Kram♥
14 dagar kvar

6 kommentarer :

cecce sa...

Visst är det mycket att tänka på så här innan jul!
Jag tycker du verkar väl förberedd!! I alla fall om man jämför med mej:-)
Hoppas du får en fin och avkopplande fredag!
Kramar

carinasjolund sa...

Hoppas ni hittade det sista idag!
Härligt med en mys stund med dom små :)
Kramar

Ingrid sa...

Här har vi knappt börjat.. köper i och för sig inte till så många bara barnbarnen, mitt gudbarn, en extradotter och min pappa. Vi andra vuxna lottar d.v.s köper ett paket var till någon av de andra.
Har varit helt slut och värkig efter jobb så inte mycket ork över tyvärr.

maria sa...

Vad mysigt att du får gosa med dina barnbarn snart...Hoppas du får tag i sista klapparna nu så att du kan släppa det sen och få njuta oxå...

Ha en skön kväll !
Kramar Maria

Susanne sa...

Oj den där önskelistan är nog längre än den som Tomten får...! ;)
kram

Anonym sa...

Kul att se din julklappslista.Jag log igenkännande,brukar också göra så.Har 4 barn så man måste ju ha lite koll på rättvisan.Men du verkar duktig på planera långt i förväg.Jag börjar inte så tidigt,önskelistorna ändras.Men nu är barnen ganska stora då behövs inte så många paket.Det är nog jag som vill att dom ska få paket,känns roligare att ge än pengar.Hälsningar Maria i Kos.Fortfarande utan blogg men jag brukar läsa din som jag tycker är så trevlig.