tisdag 12 oktober 2010

Att kommentera...


Jag är i allra högsta grad närvarande, men på ett sätt ändå frånvarande.
Med det menas att jag tittar in hos er dagligen och läser bloggarna, men det blir mer och mer sällan jag lämnar några avtryck efter mig.
Det känns allt mer jobbigt att komma på vitsiga, intressanta, roliga, kluriga och spännande kommentarer. Känns heller inte rätt att efter att ha läst ett inlägg som är "allvarligt och djupt", komma med ett klämkäckt allmänt svar om väder och vind.
Bara för att jag ska lämna en kommentar.
Bara för att visa att jag varit inne och läst.
Bara kommentera för kommenterandets skull.
Bara så ni vet...

Ha det bra alla
Kram

8 kommentarer :

Helene sa...

Vilken sötnos du visa upp igår...
Så himla gullig...
Börjar du få resfeber nu ??
Jag fick enorm res-feber denna gång, vet inte varför men dagen innan var jag helt upp-skruvad = / Jag önskar dig en härlig dag.
Kram Helene.

carinasjolund sa...

Man behöver inte kommentera så mycket.
Bara säga hej :))
Kramar

carola sa...

tycker också det är svårt i bland..
Då blir det en kram:)

Ta med maken till järvzoo och mys.
Vi ska fira min 40 års dag där min make och jag nästa år...
Stor kram

Gilla sa...

Jag känner precis som du. Ibland kan man vara trött på att bara försöka att kommentera vettigt. Men det är ju inte så noga ändå vad man skriver. Det brukar ju bli uppskattat ändå även om man flummar litegrann.

Och ibland har man inte tid att kika in överallt, där man ville kika. Nu en period har jag bara hunnit med att svara på kommentarerna utan leta upp nya bloggar att läsa. Ja himmel ett sån svamlande det blev idag.

Svar: Nog måste man ju må bra, när man får hålla om ett sånt gulligt litet charmtroll.

Kram/Gilla

Susanne sa...

Man kan ju bara säga:
HEJ! ;)
Kram

gunsan sa...

Man gör som man känner för, känner man nån gång för att inte kommentera så tycker jag det är ok, eller om man ibland kanske bara vill säga natti eller tjoflöjt;))

Men i vilket fall som helst så får du en kramizzzz här o nu;)

SV:om du menar Pepparkakshuset, så tycker jag den är riktigt bra, men lite hmhm känner jag när de beskriver hans bestialiska mord.....,tänker också på hur fruktansvärt tokigt det kan gå i livet.........men garanterat ska jag läsa bok nr 2 o bok nr 3, de ligger här o väntar;))
kramizzzzz

Mia systeryster sa...

Så där känner jag ofta!! Gör som jag, på helgerna kanske jag skriver inlägg, men jag kommenterar inte hos alla. För jag vill hinna annat på helgerna.Vissa kvällar gör jag likadant, det funkar inte annars,det tar för lång tid.Hoppas du fortsätter=D Kram

Malin sa...

Missade dom andra två inläggen igår. Hoppas du återfinner energin, för dina kommentarer får mig alltid att le och ibland nästan gråta av glädje. Du är varm och underbar som person, en som som ger positiv energi, en sån som man (jag) vill ha i ens liv, även om det bara är via datorn.
Stora kramar Malin