lördag 4 september 2010

Mysig eftermiddag!

Det är boken till vänster som jag läser just nu, verkar lovande! Sedan väntar Turstens senaste, kul att hitta nya böcker av författare jag gillar.
Men dagen började med en ganska lång promenad för mig, blev väldigt angenämt eftersom hösten visade sig från sin bästa sida. Det är så vackert nu när träden börjar skifta i färg!!
Stannade en stund och pratade med Gun som var ute och påtade bland blommorna, kul att träffa henne! 


Rebecca, Alfons och Liza kom hem och då passade jag på att provlaga en ny maträtt, fick receptet på ICA och det blev verkligen jättegott. Receptet kommer i morgon.
Efter middagen tog J med sig Alfons till stugan för att leta lite svamp, men de kom hem tomhänta. Nu har Rebecca och lillgubben åkt hem till sig, det var dags att sova för honom.


Ikväll blir det nog att sitta och titta på någon film på TV, kanske den som är på fyran och som jag inte kommer ihåg vad den heter. Tror faktiskt jag väljer bort programmet som började förra veckan, (Dansfeber) nånting så värdelöst!!


Ha det bra alla
Kram

7 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Å har Tursten kommit med en ny? Tack för tipset. jag har läst hennes övriga och gillar dom. Jag ska skriva ner det på min "önskelista". Där skriver jag ner alla böcker som jag tänker läsa när jag får tid. Hinner inte läsa så mycket nu när jag pluggar. Jag fick ett mail från bibblan att jag hade Paganinikontraktet att hämta men måste nog låna om den senare...
Kramen

Bea sa...

Jag såg aldrig det programmet förra veckan, verkade inte bra. Jag sitter och ser Här är det liv nu, det verkar bra! Men annars har jag nyaste Mama-tidningen som jag inte hunnit läst än!

Är det bara hos mig din blogg är seg? Den blev det då du gjorde om bloggen sist.

Vad Saga får fullt upp i helgen, roligt!

Line somnade vid 19.30, det märktes att hon var trött efter dagen. Hon har blivit snorig också, hoppas hon inte blir sjuk. Vi lånade massa böcker om att få ett syskon idag på biblioteket, medan jag läste dem hemma i soffan tidigare ikväll så drog hon upp min tröja och mjukade min magen. Gulligt!

P&K

carinasjolund sa...

Hemma efter en heldag i Umeå :) Kram

cecce sa...

Verkar som om du haft en mysig dag!
Vad kul att du och Gun bor så nära varandra:-)
Ja, vilket underbart väder vi haft idag.
Tyvärr har jag mest varit inomhus då jag varit tvungen att fixa lite saker.
Hoppas det fina vädret håller i sig!

Kramar

Bella sa...

Gillar både Anna och Helens böcker, men deras senaste har jag inte läst ännu brukar ofta vänta tills de kommer i pocket, men Helens kommer jag beställa inom , hon är grym på att skriva!!

Låter som du haft en kanondag och vilket fint höstväder det varit, hoppas det håller i sig några dagar.

Önskar dig en trevlig kväll

Kramar Bella

gunsan sa...

Åhh Tursten måste jag läsa också, här lär det bildas en liten kö hihi.

Tack för en mysig pratstund;))

kramizzzz

Camilla sa...

OJ...nu blir det bråk på biblioteket,ser jag.
Tursten vill jag också läsa!!
God morgon!