torsdag 2 september 2010

Mommo

Vilka färger!
Vilken trädgård!


Det fina vädret fortsätter med klar hög luft, är hösten så här så är det inga problem. Bilderna ovan tog jag hos ett par som bor några hus nedanför oss, de har så himla fint i sin trädgård från tidig vår till sen höst. Visst skulle jag också vilja ha så där, men intresset måste vara större än mitt och det krävs oerhört mycket tid.

Igår var Rebecca och Alfons hos oss nästan hela dagen, vilken energi denna kille har! Hoppa, studsa, klättra, krypa...jag blev alldeles matt när jag såg honom "in action" . Han pratar inte mycket, men hur skulle han ha tid att utveckla det? Det är fullt upp med det grovmotoriska, så länge han gör sig förstådd genom att peka och med "eget" språk så fungerar det ändå.
MEN (detta måste poängteras!!), igår sa han mommo!!!!!  (Att han sedan sa bobbo hela tiden när jag ville att han skulle säga mormor igen, det behöver vi inte bry oss om!)

Ha det bra alla
Kram

6 kommentarer :

Helene sa...

Underbar trädgård och underbara färger !!
Tänk om man hade det så ute : /
Jag gillar ju MER ( mycket mer ) att greja och fixa INNE !!
Härligt med ordet "mommo" = ))
Ha en fin dag.
Kram Helene.

carinasjolund sa...

Vad stolt du skulle bli när han sa mommo :) Jag minns när Jessica var liten då sa hon: Mom,mom och ova. Ha en bra dag! Kram

Camilla sa...

Lika underbar trädgård som ens barnbarn säger mormor för första gången :)
God morgon!

gunsan sa...

Trädgården är riktigt härlig men ojoj vad mycket skötsel det måste till misstänker jag. Förstår din känsla när du får höra "momo", det är lycka det;))
kramizzzzz

Ingrid sa...

Minns moltas första "fammo", vi var i någon affär och jag hörde om och om igen ordet fammo tittade mig runt efter vem som kunde sagt det när svärdottern skrattade åt mig och sa: Ja, det är faktiskt Moltas som undrar var du är.... Malligt var bara förnamnet!

Mona sa...

Det är en helt otrolig trädgård de har där du knäppt kort. Vackert.