tisdag 7 september 2010

Hastigheter

Bild från Google!


Nu jäklar anamma är det fart på datorerna här hemma!
Vi har haft ganska låg hastighet på bredbandet tidigare, visst har vi klagat lite men det har ju gått ändå.  I början på sommaren fixade jag mobilt bredband så jag kunde använda datorn i stugan, ett sånt som fungerar ungefär som refillkort till mobiler. Man köper alltså en viss datamängd och -tid och laddar med.
Det mobila bredbandet har jag använt här hemma också när det funnits tid kvar, det var då jag upptäckte att allt kan faktiskt fungera snabbare. 
Förr när jag skulle kolla till exempel "Youtube", så fick jag vänta flera minuter innan det laddades. Ändå hände det att det hackade, till viss irritation kan jag säga!
Nu har vi nog klagat tillräckligt flickorna och jag, för igår frågade J om vi märkt någon skillnad när vi satt med våra datorer. Jag måste faktiskt erkänna att jag hade inte tänkt på det!!! Men när han sa det, kom jag ihåg att det gick väldigt fort när jag skulle komma in på olika sidor på internet.
Lite skämmigt faktiskt! Här har jag klagat och svurit över den låga hastigheten, för att sedan inte märka när det har uppgraderats!

Ha det bra alla
Kram

12 kommentarer :

Mona sa...

Det är jobbigt när det är segt på datorn, precis som det är just nu för mig. :( Tur det händer sällan.
Ha det fint!

gunsan sa...

Det är inte så lätt alla gånger, men vad skönt att det laddar fortare nu, det är ju så irriterande när man får sitta o vänta, men peppar peppar, vårat trallar på;)
kramizzzz

Mona sa...

Jag kan svara på varför det blev en gubbe i min blogg. När man gör :S så blir det en gubbe. Jag har smilisar i bloggen. :)
Jo, många av de vi går till tycker att det är jobbigt när flera olika kommer hela tiden. Det förstår jag.
Ha de bra.

Camilla sa...

Hahaha...vad tacksamt ;)
Kram på dig!

Ann-Louise sa...

Du har så rätt men bloggen har ju blivit en del av ens liv numera. Vill så gärna hinna men man måste prioritera.

Snopet att du inte märkte nått men sega datorer är jobbigt. Man blir galen när det inte fungerar och får börja om igen. Mobilt bredband är guld när man åker iväg tycker jag med.

Mysig liten hörna du har att blogga från!

Kram

Mia systeryster sa...

Haha, så typiskt att inte märka nåt;) Men skönt att det har fixats sig=D

♥ Carina ♥ sa...

Du hade väl liksom blivit van förstås :)
Kram

lolla sa...

hejsan
gud vad mysigt ni verkar ha det Alfons och du, det verkar vara en härlig kille och en härlig ålder...
förkylningen håller sig kvar inom familjen, var till doktorn med Edvin idag för att lyssna på lungorna, men det fanns ingen tid så vi skulle återkomma i morgon....
nu ska vi käka glass i stora lass.
kram lolla

Bea sa...

härligt med snabbare internet! line somnade snabbt när jag nattade henne och innan hon somnade skulle jag försöka förklara att hon inte skulle kunna öppna ögonen imorgon och att hon skulle ropa på mig. men vi får väl se hur det går när hon vaknar. antar att du ser halv åtta hos mig, det gör jag med + att jag dricker te. men nu börjar det igen! puss

Susanne sa...

Ha, ha! Vilken otacksam en, du är! ;)
Men man ska då märka allting som männen har fixat! Är vi kvinnor inte nog upptagna med allt annat....? ;))
Kram

cecce sa...

Det finns inget värre än långsamma, hackande bredband:-) Vad snällt att han fixade det.
Själv sitter jag just nu med ett mobilt bredband då det andra inte flyttas hirt förrän nästa vecka. Jag längtar!!!

SV: Att lägga knivar i besticklådan är en synd..har jag också fått lära mej. Visar en kniv i dag på bloggen med en hylsa till. Praktiskt tycker jag. Borde alla knivar ha!

Karm och sov gott!

Bara Jag sa...

När det inte funkar gnäller man - när det inte finns något att gnälla över har man redan glömt det som tidigare var så irriterande :-)