söndag 29 augusti 2010

Hej å hå!!

Står på en gammal piedestal i sovrummet!


Jo, jag lever! Blir ett snabbt inlägg för nu rullar det på.....vi "syns" ikväll!
Ha det bra alla
Kram

8 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Japp det gör vi. Ses ikväll :)
Kram

Gilla sa...

Vacker bringare.

Svar: Det var ju trevligt att du tycker om vår lykta.

Jag brukar få mina pelargoner att övervintra. Då ställer jag dom i ett fönster i trapphuset och vattnar en gång i veckan. Plockar bort blommorna och klipper ner den på våren innan de åker ut igen. Det är första gången jag har Mårbackor, men jag gissar att det ska gå bra det också med dom.

Ha det allra bäst.

Kram/Gilla

Ingrid sa...

Väntar på att vi ska få tillbaka gajsten och sätta i gång uppepå. Tapeter köpta och färg.. Men lite kvar med ved och andra måsten som måste gå först :(

Malin sa...

Hoppas ni har en härlig söndag! Vilken vacker kanna det står på piedestalen...
Kram Malin

Sus sa...

Återigen finfina saker som Sus gärna velat äga om plats funnits!
Superfin kanna och gungstol...buhuuu!
Kraaaaaaaaaam

Angels & Roses sa...

Jag har missat en del här ser jag! har inte heller hunnit svara på din kommentar. Nix vet inget om loppisen där och synd men jag har inte tid heller. Flytten är i gång och det är mycket jobbigt. Har skurat lägenheten i 2 dagar nu. Det var inte bra städat. Nästa helg går stora flytten. Målaren kommer på tisdag. Lägenheten ligger på Norr. Hörs kram

Bella sa...

Har ju misst en hel del här ser jag, har inte direkt blivit så mycket tid vid datorn de sista dagarna, men nu är alla dräneringsrör nergrävda så en timme framför dumburken blir den perfekta söndagsavkopplingen.

Hoppas du haft en bra helg med listmålning o annat pyssel. Jättefin kanna :) Gillar gamla saker, är lite skadad efter att ha arbetat på en auktionsfirma!

Ha en skön söndagkväll

Kramar Bella

gunsan sa...

Hoppas att du haft en bra helg;))
kramizzzz