fredag 6 augusti 2010

En alldeles vanlig fredag

Alfons på väg på en liten cykeltur upp till stugan med morfar och Saga!

Har målat mer på hyllan, förutom grundfärg förstås så verkar det behövas minst två lager färg. Men jag har ingen brådska, så det får ta den tid det tar helt enkelt.
Idag är vi barnvakt till Alfons, för hans föräldrar är på IKEA för att inhandla garderober. J har tagit fram cykelhjälm och sadel så de ska kunna ta sig en tur upp till Lakamark.

Om cirka två timmar är det äntligen dags för mig att få någon ordning på håret. Nu har det gått fem veckor sedan sist så det är verkligen välbehövligt.
Tänk er ett sädesfält typ, efter ett störtregn. Då ligger "gräset" ner på sidan av tyngden från regnet, ser ni det framför er? Ungefär så är mitt hår nu, efter jag fixat att det ska liksom vara "uppåt" så efter ett litet tag så lägger det sig platt ner. Irriterande om något!!
Nu...lunch!

Ha det bra alla
Kram

8 kommentarer :

Mona sa...

Svar: Hahahaha, egentligen låter ett kilo inte alls så mycket. Fast det tar tid ändå att få bort lite granna. Jag har börjat att springa och inte småäta. Sedan efter jag sprungit så gör jag situps.
Ha en fin dag.

Ingrid sa...

Om man har kort hår får man ju gåoftare till frisören, själv går det minst ett par månader emellan. Tycker det går fort..

Sus sa...

Jag är livrädd för att klippa mig kort...då blir det ju massor med klippning och fixande var eviga dag...huuu! :)
En söt välklädd Alfons på väg!

Kraaaaaaaaaaam

Camilla sa...

Jag vet presis vad du pratar om.
Jag har samma problem nu,men jag får gott vänta til på måndag.
Ha det bäst!
Kram!

Susanne sa...

Fler som är långhårig!!??
Det är inte bara ogräset som växer nu i sommar ;)
Kram

gunsan sa...

Det är superskönt o jag trivs med kort hpår, men jisses vad det blir långt fort, här behövs det också ansas ordentligt, och jag har en tid om nån vecka som tur är.

Vad fin Alfons är där han sitter på cykeln, ser så nöjd ut;)
kramizzzzz

cecce sa...

ha ha...vilken bra beskrivning av ditt hår. kan se det framför mej:-) Själv hade jag också behövt en ordentlig uppfräschning på hårfronten! Måste beställa tid:-)

Kramar

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

vilken liten sötnos!
själv har jag fint,tunt hår som måste fixas med varje dag för att ligga någorlunda snyggt!