söndag 11 juli 2010

Underbar morgon!

Som vanligt är bilderna klickbara!Som bloggnörd tas det foton än hit och än dit! Säga vad man vill om det, men kul är det att se och jämföra bilder.
Här ovan är de till vänster tagna vid planteringen för några veckor sedan, medan de till höger för någon minut sedan.

Denna dagen ett liv, enligt farbror Melker på Saltkråkan. Javisst är det så: den här dagen ligger som ett oskrivet blad framför mig.
Inget inplanerat, inga måsten, idag får jag bara vara i solskenet.
För solsken vaknade jag upp till i morse, hoppas det blir så varje morgon resten av sommaren. OK, ett riktigt önsketänkande, men det är nu vi ska ladda batterierna inför kommande höst och vinter.
Så nu gäller bara en sak: att njuta av sommaren!!!

Ha det bra alla
Kram

7 kommentarer :

Bara Jag sa...

Visst är det underbart när det växer och frodas! Mina krukor som jag så vuxet planterade svämmar över! Satte visst lite för mycket i varje kruka - men vackert är det!

Ingrid sa...

Här njuts det allt vad vi kan!! Även att värmen gör vad den kan för att ta kol på oss.. Över 30 grader igår, hade 26 grader vid 23-tiden på altanen. Idag är det redan över 25 så lär bli en repris. Skönt att bara vara ledig, har bara lite småprojekt idag, och hämta hit pappa en stund ikväll så de kan se fotbollen ihop. Sicken fuskis, 2 månader med Winnerbäck, det är bara att gratulera!!

carinasjolund sa...

Visst är det skönt när man inte har en massa måsten :) bara få vara ute och njuta av den fina värmen :) Ha en bra dag! Kram.

Helene sa...

Va kul att du gilla min blogg : )
Visst är det roligt att ta före och efter bilder,det växer så otroligt fort nu !!
Ha en härlig dag i solen !!
KRAM Helene.

Malin sa...

De bästa dagarna är just dom utan måsten, då man kan göra precis det som faller en in... Ja, visst är det härligt med riktig sommar även om både hundarna och sonen börjar tycka att det är lite VÄL varmt nu...
Kram Malin

Margaretha sa...

Hej där!

Va har du för fint som växer på den övre bilden ?
Jag brukar gå in på din blogg nästan varje dag, det är så kul å se vad du hittat för grejer.
Margaretha

gunsan sa...

Det växer så otroligt fort nu, man hinner nästan inte med, gäller att njuta i fulla drag;))
kramizzzzz