fredag 23 juli 2010

Morgon i LakamarkI morse vaknade jag strax efter åtta, hade då sovit hela natten utan att ha vaknat en endaste gång. Vi hade några fönster öppna, för liksom hemma så var det nästan olidligt varmt inne.
Idag gäller det att hålla i sig, för shit vad det blåser! Sitter på altanen inlurad i en filt, med sockar och joggingbyxor och försöker blogga. Verkar gå bättre med datorn här ute, peppar, peppar.

Som ni ser på bilderna så håller J på med det han gillar mest här uppe: att gå omkring med röjsågen. Han hittar alltid nya ställen som behöver röjas, blir också lite retad för det av omgivningen.
Men visst behöver det göras, och fint blir det också!

S&S sover fortfarande och vi har inga speciella planer för dagen. Jag ska i alla fall snart ta på mig och gå ut och gå en sväng, blev inget av det igår.
Efter promenaden väntar ett dopp i sjön, för eftersom vi inte har dusch så får det bli avsvalkning i sjön istället. Det brukar gå bra att doppa sig när det är varmt ute och man blir svettig efter promenaden, men idag vete sjutton om jag hinner bli varm. Jag känner hur jag är alldeles kall om händerna nu, men i och för sig sitter jag i skuggan!


Ha det bra alla
Kram


3 kommentarer :

Helene sa...

Ha en skön fredag och blås inte bort = )
KRAM Helene.

carinasjolund sa...

I dag har det varit riktigt behagligt att sova.Jag lade mig i Jessicas rum,där är det riktigt svalt :) Ha en bra Fredag! Kram

gunsan sa...

Undra jag om det bidde nåt bad?????
Kramizzzz