onsdag 14 juli 2010

Hello Kitty

En sån här beställde jag av lolla lagom till att Line skulle komma hit. fin och välgjord, blev en av Lines favoriter och som skulle sova med henne i sängen.
På tal om lolla, hon har bakat den här kakan och jag tyckte det verkade enkelt så jag provade också. Hon har i sin tur fått receptet från Cattis blogg, och kakan blir supergod .
I vanliga fall gillar jag ju inte att baka, men den här går fort att göra och är inte avancerad.
Idag ska jag servera vaniljvisp, cantaloupemelon och jordgubbar till, så den blir mer som en dessert.

S&S kom sig iväg till Salusand idag ändå. Rebecca ringde och sa att de var på väg hit och jag stod som ett frågetecken.
Vi hade grått och lite dimmigt väder, men tre mil söderut hade solen kommit fram. Det gjorde den faktiskt här också, så nu är ordningen återställd!

Ha det bra alla
Kram

3 kommentarer :

Madeleine Berglund sa...

Hej!
Nej, jag har tyvärr ingen lägenhet på gång ännu. Nu under semestern har jag inte varit så superaktiv heller. Det kommer att ordna sig för mig - jag bara känner det.

Hur mår du??

Kul att vi är vänner på facebook också. =)

Kram Madeleine

Malin sa...

Vilken god sockerkaka, ska jag absolut testa!
Jag förstår garnaterat vad du menar ang sin egen uppfattning om ens kropp, min är inte heller den bästa, vet att jag är mullig, trots att även jag varit större, men jag försöker verkligen strunta i det och tänkt att den här underbara mannen vid min sida som råkar vara min make tycker jag är ursnygg och sexig, vad alla andra tycker försöker jag strunta i och oftast går det. Alla är vi olika, vissa smala, andra mulliga, vissa feta och andra har den där "perfekta" kroppen som "alla" verkar eftersträva... Hoppas du får en underbar onsdagskväll! Kram Malin

gunsan sa...

Dewn där sockerkakan förstår jag blir supergod, nåt man måste testa, jag har fullt upp med att testa allt jag hämtar hos Cecce.

kramizzzz