torsdag 1 juli 2010

Hej då stugan

Längst upp till vänster: ett gammalt symaskinsbord där ett hål visar vars symaskinen var.
Hittade en sockerkaksform som passade perfekt, planterade några blommor och satte dit formen.
Voila', en liten ovanligare plantering!!

Påse nr 1: svart smutstvätt, påse 2: vit smutstvätt, påse 3: rena kläder, nr 4 innehåller kablar och laddare, nr 5 böcker och tidningar, nr 6 "torra" basvaror, kylbag, diverse väskor.....
Ja, listan kan göras lång för vad som ska hem igen, mycket längre än vad vi tog dit första gången vi åkte upp dagen före midsommarafton.
Både för- och nackdelar att ha nära hem, snabbt åka och hämta det som glömdes.

Har hållit på att j*vlas med datorn, den stänger av sig själv hipp som happ. Men nu ska jag tydligen lyckas den här gången med att få in ett inlägg. Inte världens bästa ställe att blogga på, det är nog inte meningen att jag ska hålla på med sånt i stugan!

Nä, nu väntar disken och sedan: mot Husum och tvättmaskinen!
Ha det bra alla
Kram

3 kommentarer :

Malin sa...

Att åka hem från stugan är aldrig lika lätt som att åka dit, kanske har det lite att göra med att man inte vill hem till vardagen igen, att man gärna hade stannat kvar....
Kram Malin

carinasjolund sa...

Det där med datorn kan vara ett riktigt elände.Men nu har jag äntligen lärt mig att kopiera och lägga in bilder själv :)det tog en stund men skam den som ger sig! Kram.

gunsan sa...

Ohh vilka minnen som dyker upp, tänker på hur det var när vi hade vår stuga och varje gång man skulle hem, speciellt efter sommarlovet, så såg det ut som om vi skulle flytta;))
Kramizzzz