torsdag 15 juli 2010

Fyra nya saker


En riktigt gammal snusdosa för femtiolappen...
...i det skick jag vill ha...
...den har använts flitigt!
Två glasflaskor för en femma respektive en tia.
En ljusrosa kruka...
...med fina detaljer för femton kronor. Ska visa senare mina planer för den!!

Det blev en rolig liten utflykt jag gjorde upp till Vallen. Hittade många saker som jag kunde tänka mig att köpa på loppisen, men jag valde bort ganska mycket.
Sommaren är lång, så många fler loppisar ska besökas och fynd göras. Måste sovra lite så det inte blir alltför överfullt här hemma.
På loppisen jobbade Lizas lågstadiefröken, hade ett långt och roligt samtal med henne.

Sitter framför TV:n och imponeras av Ernst och alla hans idéer, tänk om jag hade bara en bråkdel av dem. I och för sig skulle det inte vara helt fel med ett fett bankkonto också, för det är ju inte gratis det han håller på med.
"Mat-Tina" är gäst hos honom i köket idag, blir lite väl surrigt ibland.

Ha det bra alla
Kram

4 kommentarer :

Ann-Louise sa...

Vad bra att du fick reda på att det var ett rånjärn, jag såg det på en gång men glömde skriva det till dig. Vallen kan vara skoj, ska nog dit en sväng i år också. Är Strandbergs öppet på sommaren också? Åker uppåt nästa vecka så jag hoppas på fint väder.

Efva Attling har så fina smycken så er vän blev nog förtjust kan jag tro! Fick själv ett halsband av maken för några år sen som används flitigt.

Må så gott och Tack för kommentaren om min....tunika/blus....vet inte själv hur jag ska använda den. För kort som klänning känns det som!

Kram

♥ Carina ♥ sa...

Jag såg också på programmet. Jag tycker det blev mycket väl surrigt!! Herregud vad dom babblade!! Vad sa dom egentligen??
Kram

gunsan sa...

Vilken tur att jag valde bort Ernst;))
kramizzzz

gunsan sa...

SV. haha nu tänker jag svara på rätt plats;))
Vattningen är ju lite trist, men man blir glad av att se hur blommorna frodas, förstår inte vad jag köpt för blommor eller om det är en dunderjord från Blomkrukan, för jisses vad det växer, den som kallas årets perenne tar snart över hela blomlådan;)
kramizzzzz