måndag 14 juni 2010

Lugn måndag


Den här fint målade sekretären står på övervåningen på Tingsgården i Eskilstuna. Jag har en exakt likadan som jag målade om i vintras, kanske jag ska försöka måla dit några fina detaljer också!

Har varit en lugn dag idag, Saga for iväg på fotbollsskola redan 9.00 och den slutade 15.30. Hon kom hem, satt vid datorn, käkade middag och sedan iväg på fotbollsträning.
Eftersom det har varit skitväder idag, så var de i skolan på förmiddagspasset. Men efter lunch så kunde de vara ute och träna. Det var bara att gilla läget i morse och skicka med regnkläder och även plastpåsar som hon kunde ha i fotbollsskorna.

Nu måste jag ta en svängom med dammsugaren, otroligt vad fort det blir skräpigt på golvet. Dessutom tappar kattmamman hår, så det ser ut som stora dammtussar ligger lite överallt.
Kattungarna är fyra veckor nu, sååå otroligt söta. Måste komma ihåg att kolla vad det är för kön på dem, lättare att göra det nu när de är lite äldre.

Ha det bra alla
Kram

6 kommentarer :

Bara Jag sa...

Jag har inga barn på fotbollsskola i år - känns lite konstigt faktiskt! Men å andra sidan kommer vissa veckor i sommar att gå åt till läger och cuper så det blir rätt mycket i alla fall.....

Vad spännande det blir att höra vilket kön de små kissarna har!!

carinasjolund sa...

Jessica ville inte gå på fotbollsskola i år,hon tycker nog att det räcker med träningarna och matcherna,oxå har hon ju ridning.Ha en bra kväll! Kram.

♥ Carina ♥ sa...

Jag har också ett barn på fotbollsskola, som ledare ;)
Jag hoppas dom får bättre väder resten av veckan.
Kram

Susanne sa...

Min yngsta dotter är tränare på Fotbollsskolan och hon var genomblöt när hon kom hem. Det är så synd om dem som ska vara ute hela dagarna.
Kram

Camilla sa...

Vilket tråkigt väder dom får på fotbollsskolan.
Det året Sanna och Sofia gick så var det sol varje dag. Jag har aldrig sett dom så bruna i hela mitt liv.
Hoppas att det blir bättre väder i morgon.
Ha en toppen dag.
Kram!

gunsan sa...

Ja de är ena riktiga kämpar barnen o ledarna, igår så var det nog inte många skor som var torra och inte idag heller för den delen;))
imorgon måste det verkligen bli sol hoppas hoppas;)
kramizzzz