torsdag 6 maj 2010

IKEA

Så här ska man vara klädd när man ska åka till Sundsvall. Det är visst inne med skinnjackor i år, det säger min mamma i alla fall!
På väg till IKEA åker man över Höga Kusten-bron, mäktig som få. Har för mig att jag läst någonstans att det är den tredje längsta i Europa.

Vi åkte iväg 8.30 i går och första stoppet gjorde vi vid rastplatsen innan ovanstående bro. Blåste kallt som fanken, men jag hann i alla fall känna att Rebecca gjort goda mackor innan vi slängde oss i bilen igen.
Vid fikastället hade vi också sällskap av ett gäng bussresenärer, jag trodde de var på väg till någon Tallinnresa typ, men det visade sig att vi var på väg till samma ställe.

Jag hade egentligen inget speciellt jag skulle köpa, förutom att komplettera golvtrall. Men som vanligt på detta ställe, så kom jag ut därifrån med mer än vad som var tänkt. Till mitt försvar ska sägas att det var saker vi verkligen behöver *host*.
Birsta City blev nästa anhalt, där Rebecca bland annat fick tag på mammaleggings. Vi var inte där så himla länge, men hann ta en fika i alla fall!

På väg hem stannade vi i Älandsbro, vi åt på Matvraket. Där slaskade vi i oss junk food och njöt av varje sekund. Alfons ville smaka av vad vi hade i muggarna och hux flux lärde han sig hur man dricker med sugrör! Mormor har en duktig pojke!!

Jag var hemma ca 19.30 efter att ha varit och handlat mat, landade i soffan, pratade med min familj och somnade 21. Missade alltså ett av mina favvoprogram Grey's Anatomy!! Då kan ni förstå hur slut jag var.
Vaknade 23, borstade tänderna och raglade till sängen, sov som en stock till J väckte mig. Det tar på att shoppa!

Jag ska lägga in bilder senare idag på vad jag köpte, nu blir det frukost och sedan läsa bloggar.
Ha det bra alla
Kram

1 kommentar :

gunsan sa...

Vilken liten tuffing ni hade med er till Ikea, och tuffingens mamma har helt rätt, det är såååå inne med skinnjackor;))
Kramizzzz