fredag 7 maj 2010

Fredag igen!

Bild lånad från Google


Vad ska jag hitta på idag då? Huset är städat, allt tvättat och struket, middagsmaten (filé mignon black and white) är förberedd, själv är jag duschad och fixad men vet inte vilken trasa jag ska ta på mig.
Gick in i min walk in-closet och gick några varv runt rummet, så nu står valet mellan en Donna Karan eller Dolce Gabbana. Funderar på om jag ska ta en Lars Wallin istället, svenska som jag är!
Skovalet är lätt eftersom jag bara har satsat på ett märke, Jimmy Choo, och har färgkoordinerat dem med kläderna.
Senare idag ska jag äta min lunch på punchverandan, det är så härligt att sitta och titta ut över havet under tiden jag äter.
Medan jag väntar på att mina välartade döttrar kommer hem på weekend-ledighet från internatet (Lundsbergs förstås om ni undrar!), så har jag funderat på att ta min lilla Lamborghini och åka till sommarstället. Måste se till att fastighetsskötaren gör det han ska, tjänstefolk måste hållas kort.

ZZZZZZZZZZZZZZ.................
-"Marie, vakna! Hallå, du måste vakna NU, klockan är snart halv sju"!

Öppnar ögonen, kliver över dammsugaren som står i dörröppningen och vacklar in i köket. Går till frysen och tar ut korvbiten så den hinner tina till middagen.
Drar på mig gympabrallorna och går till garderoben, inser att det bara finns en ren T-shirt som jag "lånat" av J. Måste komma ihåg att köra tvättmaskinen idag, och att ta itu med högen av kläder som ska strykas.
Funderar på vad jag ska äta till lunch. Ähh, jag tar bara en tallrik med fil som jag äter stående vid diskbänken, går snabbast så.
Gullungarna kommer hem från skolan vid 14-tiden, fram till dess måste jag rensa rabatterna. Hinner jag dessutom räfsa lite, så är dagen fulländad.

"Jag gråter hellre i en Porsche än i en Fiat"..... men handen på hjärtat: är man lyckligare??

Ha det bra alla
Kram

6 kommentarer :

Madeleine Berglund sa...

Haha,vad roligt skrivet. =)
Ha en fin tisdag, jag tror jag ska baka bullar, hihi.
Kram Madeleine

Camilla sa...

Hahahaha,Gud vilket roligt inlägg.
Man ska inte vara ledsen över det man inte ha utan vara glad åt det man har :)
Ha en underbar fredag.
Kram på dig!

gunsan sa...

Vilket härligt inlägg och du......baske mig står jag inte heller i gubens t-shirt än väljer bland alla dessa märken och allt ståhej runt om.
Nej du, lite lyx är härligt underbart, men lagom är bäst;)
Kramizzzz

Madeleine Berglund sa...

Ja, tack tack. =)

Nu ska jag baka bullar, mums!
Kram Madeleine

Afrodite sa...

Hahahaha...vilket härligt inlägg! Där satt man som bäst och målade upp en "drömtillvaro", sen kom där plötsligt en inklampande med hårrufs och mysbrallor...=) Härligt!
Kramen

Dansbandsfrun sa...

HAHAHAHA SÅ bra skrivet!! Underbart, du kan ju skriva böcker vettja! skit i porschen o dra me karln på lite fredagshångel i Fiaten hahaha kram!!