fredag 2 april 2010

Långfredag


De här gulliga påskäggen är till Line och Alfons, inuti ligger en tröja till dem. Line har fått sitt nu på morgonen och det första hon gjorde var att skaka på det. Efter hon öppnat ägget så lyfte hon på tröjan för att se om det låg något mer däri, sedan la hon tillbaka den och gick därifrån.
J och Saga tog lite senare och la dit mjuka godisar och ropade på Line. Hon skakade på ägget och såg överlycklig ut, för nu låg det minsann roligare saker än en löjlig tröja där. Hon såg mycket gladare ut den här gången, för liten som hon är så förstår hon att godis är gott!

Senare i eftermiddag kommer J:s syster, svåger och deras son och Rebecca, Andreas och Alfons och inte att förglömma Liza förstås.
Vi ska bjuda på en påskbuffé och som huvudrätt blir det kalvstek, efter det blir det kaffe och glass. Buffén består av laxrulle, gubbröra på kavring, ägghalvor med gott på, sillar och annat smått och gott.

Nu ska jag äta frukost med några tjejer...
Ha det bra alla
Ajöss

3 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Vad mysigt att ha alla samlade ♥
Och med allt det där goda som ni ska äta gör ju inte saken sämre :)
Kramilikram

Susanne sa...

Har precis kommit från min syster och där var det kakor och bullar och tårtor i mängder, så nu kan man vänte ett tag med middagen, magen är fullproppad. Massor med trevligt folk. Visst är det roligt att träffas och umgås!
Kram på dej

cecce sa...

Vad härligt gott det lät!
Hoppas ni har en trevlig kväll!
Kram ocg GLAD PÅSK!