söndag 18 april 2010

Kan om jag vill!


Bild lånad från Google!

Trevligt sällskap, många skratt, god mat, promenader, lite (och dålig) sömn. Ja, så kan jag sammanfatta dagarna på Tollare Folkhögskola.
Men när man har roligt så går tiden alltid så fort, så också den här gången.

Vid 13-tiden åkte vi iväg och tanken var att jag skulle bli avsläppt vid Centralen. Men chauffören var inte så pigg på den idén på grund av alla vägarbeten som görs inför bröllopet i sommar. Han skulle släppa av mig vid en busshållplats någon kilometer från skolan, så då skulle jag ta mig in till Centralen själv.
Eftersom jag har så dåligt lokalsinne (kan gå vilse i en skokartong!), så undrade jag i mitt stilla sinne hur detta skulle gå. Men nu kunde jag inte förlita mig på någon, utan skulle fixa det här själv. Tro det eller ej, men det gjorde jag också!!

Efter att ha läst instruktionerna, så köpte jag bussbiljett via sms och hoppade på en buss som gick till Slussen. Där klev jag av och tog tunnelbanan till T-Centralen och därifrån gick jag till Centralen. Utan att fråga någon. Utan att gå vilse. Himmel vad duktig jag är när jag vill (och måste).

Nu är jag hos familjen Hjort och efter en liten stund av blyghet så är Line runt mig hela tiden, det är "mommo" hit och "mommo" dit. Härligt!! I morgon ska vi enligt traditionen gå och fika på "Tingsgården" och gå och kika lite i affärer.
Då ska jag även läsa och kommentera era bloggar, för den tiden har av förståeliga skäl inte funnits.

Ha det bra alla
Ajöss

6 kommentarer :

Camilla sa...

Oj,vad du var duktig!
Det kan jag säga... att det där hade jag inte klarat.
Inte utan att fråga någon.
Bra jobbat!
Ha det bra och kram på dig!

Susanne sa...

Vad du är morsk!!!
Hoppas att du får en härlig kväll. Sova, det får du göra när du kommer hem igen! ;)
Kram

Ann-Louise sa...

Skrattar gott!! Glömmer hur det kan kännas för andra när man själv är van Stockholmstrafiken. Maken min är uppväxt i Eknäs där Ralphs hus står och han har varit inuti några gånger. Helt galet tydligen =0).

Ha en mysig tid i Eskilstuna. Tinggården och Gamla Stan är så mysigt!

Kram

gunsan sa...

Snyggt jobbat!!! Ha det nu toppen o ta det lugnt nu med alla dina härliga besök i de små butikerna;))
Kramizzzzz

Margit sa...

Hej Marie!!!
Va duktig du är som hittar..och kom rätt...
Ser att du nu är i E-tuna!!! Välkommen!!!
Är i KOlsva...men både på onsdag och torsdag kommer vi till E-tuna...Klipper mig på onsdag 12.30..och viktväktarna nån gång under dagen.på torsdag för vägning!! Vi får höras av...och fixa ett sammanträffande nån av dagarna!! Hoppas DU vill o kan!!???
Kram!!!!

Dansbandsfrun sa...

Kanonbra gjort! Visst blir man stark av sånt? Nyttigt som tusan.
Ha en jättebra måndag! Kram