tisdag 30 mars 2010

God gärning

Den här fina boken fick jag av Saga, många fina citat om "mamma". Några exempel: "Mammas hemgjorda sylt är verkligen kärlek på burk", "Var än mamma är, där är det hemma" och " En gnutta mor är värd mer än alla blommor i världen".
Ett gäng skraplotter fick jag också, varav det blev vinst på en. Inte 214 miljoner, men hela tio kronor!!
I det här fina kortet som jag fick av min mamma...
...låg det pengar som jag ska spara till en framtida resa till.....................................IKEA!!!

Redan klockan åtta i morse gjorde jag dagens goda gärning. Jag var på väg hem efter att ha skjutsat barnen till skolan, då blev jag stoppad av en tjej som gör sin PRAO i stan.
Hon hade missat bussen (som jag mötte någon minut tidigare) och hon frågade om jag kunde "jaga" ifatt den. Sagt och gjort, hon hoppade in i bilen och jag körde till en hållplats som ligger i slutet av Husum. Där stod vi och väntade till bussen kom.
Det var ändå bra gjort att hon inte var ännu senare, för hon hade vaknat fem-tio minuter innan.
Men hon hade så bråttom att hon glömt jackan, vilket jag inte förstår att man kan göra...

Inget inplanerat idag, men i morgon ska jag göra slingor. Upptäckte när jag tittade på foton från i söndags att en utväxt har börjat synas i håret. Ringde frissan nu på morgonen och fick en tid redan i morgon. Har tänkt göra ljusa slingor, alltså ingen färgning, för nu vill jag ha ljusare hår när det börjar bli vår och sommar.

Två dagar kvar till Bea och Line kommer hem till oss, längtar som bara den. Då får S&S påsklov också och det behövs, för shit vad de är trötta på morgonen.

Nu ska jag kolla igenom recept och få idéer till vad vi ska äta i påsk.
Ha det bra alla
Ajöss

2 kommentarer :

gunsan sa...

Vilken tur att du kom precis så att den stackarn fick skjuts, men som du säger, lite hmhm hur man kan glömma jackan, då har man nog riktigt bråttom;))
Altså dagens hjältinna MARIE !!
Kramizzzzz

Madeleine Berglund sa...

Hej!
Vilka fina presenter du fått. =)
Eftersom kistan inte är min utan det var N som köpte den ska den förbli brun. Jag tycker den är härligt sliten och snygg som den är faktiskt. =)

Men byrån ska målas dock. Den har fel brun färg, haha.

Ha en fin dag!
Kram Madeleine