onsdag 24 mars 2010

Återanvändning

Så här såg nyckelskåpet ut före, men allra först var den i furu. Istället för att köpa ett nytt så bestämde jag mig för att "pimpa" om den.
Jag slipade, målade med grundfärg två gånger och slipade lite lätt igen.
Hittade en spets som jag limmade fast med textillim och hittade en servett som jag klippte ur några blommor. Servetten var i tre lager, men jag använde bara ett, tunt som bara den.
Tog sedan decoupagélim och strök på skåpet, la dit blomman och ett lager lim till. KLART!!


Har faktiskt varit ute på en promenad idag, oj vad härligt det är nu. Nu är det inte många dagar kvar av mars och på söndag blir det sommartid igen.
Egentligen är jag en höstmänniska som gillar när det blir mörkt tidigt och man får tända lampor och ljus. Men våren och sommaren är ändå inte helt fel heller, slipper bylta på sig så mycket kläder men ändå frysa jämt och ständigt.

Nu väntar färg och pensel igen, soffan ska målas ett varv till. Men som vanligt så här på morgonen så ska ett x antal bloggar läsas först.

Ha det bra alla
Ajöss

7 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Tjusigt!! Dom där blommorna tycks jag känna igen. Jag tror jag har fått sådana servetter av en vän :)
Kramen

Camilla sa...

Vad du jobbar och står i.
Men snyggt blir det.
Ha det bra och kram på dig!

Solgården Cafe, Butik sa...

Vilka fynd du hittat =) På tradera kan man då hitta allt möjligt tydlingen.
Ha det så gott!

Kram!

aina sa...

När vi hade inbrott i stugan, var det lätt för tjuvarna att komma in i förrådet.Vi hade ett nyckelskåp med förrådsnyckel som dom tog. En fördel finns med nyckelskåp, man behöver inte byta dörren. Med nyckel blir det inga brytmärken

Margit sa...

hej Marie!!! Det är väl dej man kallar för "FIFFIGA FIA"...du fixar och gör så många trevliga grejer...och du förvandlar dem och det blir riktiga konstverk!!!
Kramen vännen!!

Susanne sa...

Vad du gör fint!
Nämen fy på sig, Marie, vad var det för tankar du fick när du läste min rubrik???!!! Inte var det meningen att den skulle "misstolkas"...he, he, he! ;)
kram

gunsan sa...

Vad kreativ du är o vad mycket ideér du har;))

Kramizzzz