lördag 5 december 2009

Frukost
Dessa två muggar alternerar jag med när det är frukostdags. Den övre fick jag för många år sedan i morsdagspresent av Bea, och den undre fick jag i present av Saga ifjol.
Muggen som Saga gav mig: vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang eller inte:)

I går kväll var det så mysigt, det snöade och jag fick ännu mer julstämning. Men i morse när jag skulle hämta morgontidningen höll allt på att töa bort. Inte nog med det, just innan jag kom till brevlådan kände jag hur marken försvann. På ett ögonblick hade jag halkat och ramlat baklänges, och slog i skallen så det blixtrade framför ögonen. Glasögonen flög iväg och medan jag låg där trodde jag inte att jag skulle kunna resa mig upp igen.

Hur som haver, upp kom jag och sjöblöt haltade jag in. Jäklar vad jag tyckte synd om mig själv, för eftersom det var så tidigt var det bara jag som var vaken. Men på en gång J vaknade så berättade jag utförligt med flaxande armar vad som hänt en timme tidigare, och då äntligen kunde någon trösta mig.
Sitter nu med en jäkla huvudvärk, och från mitten av ryggen och uppåt har jag skitont.
Idag blir det julmässa.
19 dagar kvar
Ajöss

3 kommentarer :

margit sa...

Hej "mitt i dagen" (Vi vaknade 11 idag)Nu sitter Lasse och titta på skidskytte o jag "skjuter" vid datorn...läser kommentarer och skriver..
Det var inte kul att du ramlade i morse. Tänk va "fort gjort det är"...Vips, så ligger man där...Hoppas att du inte får besär på nåt sätt..som du kanske upptäcker sen..men "mör" har du naturligtvis blivit.
Önskar dig en brao fin lördag o helg!
Kra till dej!!/Margit

Stattinskan sa...

.... men det där lät ju livsfarligt ... Jag och min sida behöver inte bekymra mig när jag slår i skallen eftersom man inte kan ha ont i en "protes" ;-D Hoppas du mår bättre nu! Kramar

Camilla sa...

Ta det lugnt i kväll nu med chips och Robinsson :)
Ha det bra och kram på dig!