torsdag 3 december 2009

Före-efter

FÖRE

EFTER"Marie skickade in sin ansökan hit till oss, där hon förklarade att nu ville hon ha en förändring.
Hon är hemma på dagarna och går då mest klädd i myskläder, och att ta hand om sitt utseende var inte prio nummer ett.

Vi lät frisören Bobby ta hand om Maries hår och han började med att klippa bort de trasiga topparna. Han förklarade att eftersom Marie har så tjockt hår, så blir det så platt, som en hjälm. Det passar inte hennes ansiktsform, utan han klipper upp det på sidorna. Genast ser vi en förändring, det är som om tio år försvinner (not).
Sedan klipper han upp hennes hår och får fram ett underbart självfall. Bobby säger att den här frisyren är lättskött, bara tvätta, torka, in med mousse och sedan rufsa till.

Nu är det dags för make-up artisten Chantalle att ta över. Hon granskar noga Maries hy och säger att den är typisk mogen. Hon börjar därefter rengöra med ACO face rengöringslotion och smörjer in med ACO caring face cream. Chantalle råder Marie att använda ACO face nattcreme, så huden kan återfuktas på natten.
Chantalle vill poängtera ögonen, så hon lägger eyeliner närmast ögonfransarna som tonas ut med en tops. Sedan lägger hon rikligt med mascara på ögonfransarna, de förlängs med nästan 300%!! Den här make-upen klarar Marie att lägga själv, det är det som är poängen.

Resultatet är enastående: från att ha varit en grå och deprimerad mus, så lyser Marie i sin nya frisyr och skickligt anlagd make-up.
I nästa nummer kommer vi att visa hur Marie ska klä sig för att dölja de delar av kroppen hon är missnöjd med. Missa inte det!Jag har varit och klippt mig hos Guns frisering idag.
21 dagar kvar
Ajöss

9 kommentarer :

Gårdsromantik sa...

Men så spännande - superfint!

Kram Maud

Mona sa...

Det är så härligt att fixa till håret. Det blev ju riktigt bra!
Ha en bra dag!

♥ Carina ♥ sa...

Hahahaha vad du är rolig!! Bobby är det DEN bobby?? Jag blir avis :) 300% längre ögonfransar det är ju fantastiskt!! Fransarna tar i glasögonen då eller?? Hihi, hursom helst så blev/är du jättefin. Ser med spänning fram emot förändringen med kläderna :)
*kramar om*

Dansbandsfrun sa...

Va häftigt!! Superfin. Kram

Madeleine sa...

Oooh så tjusigt!!! Imorgon är det min tur att återigen besöka frisören. Man får ju sån föfärlig utväxt när man färgar håret.. Vad kul det ska bli att få se lite fina kläder. =)
Kram madeleine

Camilla sa...

Jajjemen.
Uppe med tuppen.
Man måste som sagt sminka sig innan man åker till jobbet.
För man vill ju inte skrämma sina jobbarkompisar och komma omålad till jobbet.
Håret och sminket blev jätte bra.
Och med ett leende på läpparna gjorde ju sitt :)
Ser framemot nästa nummer :)
Ha det bra och kram på dig!

cecce sa...

Ha ha! Jättesnygg blev du!
Ha en fin kväll!
Kram

margit sa...

Hej Marie!! ja det var mycket du varit med om sen jag tittad in sist...Förnyat dej!! va bra det blev!! Jättefin!!
Kakspritsen, ja, sån kommer man ihåg sen man var barn. Mammma hade ju en sån och abnvände vid kakbaken..Inte ofta man ser dom!
Och vaccinertas också...mycket..som sket..
kram på dej! Kolla in på våran föränding som skett på övre våningen...Kram/Margit

Stattinskan sa...

Hahahahaha ... du är för rolig ... Kramar