torsdag 5 november 2009

Julstressen börjar infinna sig

Angående förra inlägget: nej, jag vann inte igår. Då var det överstökat...

Känner lite stress inför julklapparna!! Vaddå då, tänker ni, det är ju länge dit. OK, sju veckor idag men vi har ju flera stycken att köpa till och det innebär mycket tankemöda. Jag brukar gå efter önskelistan (i viss mån dvs), men pricken över i är när jag köper något som de inte visste att de önskade men som de vill ha. Hänger ni med??

I år har vi bestämt att de två äldsta som har egna barn, inte kommer att få lika många paket som sina systrar. Istället blir det gullungarna som det köps till.

Säga vad man vill om datorer, men det är en bra vän ibland. Som idag t ex har jag suttit och skickat efter många julklappar, det har jag gjort i några år nu. Då är jag klar med det mesta i mitten/slutet av november. I mitten av nästa månad åker jag till stan och köper de sista småsakerna, bara för traditionens och mysighetens skull.

Har redan börjat längta till jul och det är banne mig tidningarnas och affärernas fel!!! Igår fick jag den senaste inredningstidningen och där var det tips på julgranskulor, dukningar, blommor och f-n och hans moster.
Visst , jul är kul men allt har sin tid tycker jag.

Nu ska jag åka och hämta gäng nummer två på skolan!
Ajöss

2 kommentarer :

Camilla sa...

Jag hade mer julkänsla förut.
Julkänslan blir liksom blir mindre med åren.
(Tur att något blir mindre med åren ;) )

♥ Carina ♥ sa...

BÄSTA taxichauffören ever!!! Det är du!
Tack snälla ♥
Kraaaaaam