onsdag 28 oktober 2009

En slöar- och slappardag.

Idag har vi inte gjort något särskilt, tagit det lugnt så Saga får ta igen sig. Hon hostar fruktansvärt och är hes. Bea har varit i skolan, hon gick halvdag och det var drama på schemat.

När Line vaknade efter middagsluren, var hon alldeles rödblommig. Det visade sig att hon hade 39,4 i feber. Efter att hon fick en alvedon var det full fart på henne. Tänker på att om det var en vuxen som hade lika hög feber, så hade den varit utslagen och sängliggande!

Sanna och jag var och handlade middagsmat för en stund sedan. Vi ville också lyxa till det, så vi köpte ingredienser till fruktsallad plus grädde och glass. Det är ju ändock som Gert på rix morronzoo säger "lilla klapparpattardagen":))

Mästerkocken är i full action vid spisen, snacka om att bli bortskämd. Sitter bara i soffan, bloggar och tittar in på andra bloggar. Har hittat till många som liksom mig har inredning som intresse, får många idéer när jag tittar in hos dem.

Oj, jag kanske ska berätta vad kocken lagar för mat.På begäran från Saga blir det stuvade makaroner och korv!
Ajöss

4 kommentarer :

Camilla sa...

Ha,ha!
Jag som trodde jag var ensam om den maträtten :)
Kolla på vad jag har skrivit om på min blogg idag :)
Kram på dig och ha det bra!

♥ Carina ♥ sa...

Vilken otur att lilla gumman ska få feber. Tur hon har mormor hos sig som kan skämma bort henne lite :)
Kramen

Anonym sa...

Skönt med en slappardag, men trist att lillan fått feber, hoppas att hon får en lugn natt och att hon mår bättre imorgon.
Stuvade makaroner o korv är smaskens, härhemma blev det stuvade makaroner och köttbullar!!
Fortsätt att ha det bra!!!!
Kramizzzz
Gun

Madeleine sa...

Jaaaa men så kul. Klart du ska ta upp handarbetet igen. Virkade sjalar, benvärmare, mattor, ja man kan ju göra allt. Det blir sååå snyggt. Perfekta julklappar till andra eller sig själv!!! Sen vill jag bilder på bloggen, hihi.
Ha en fin torsdag! Kram Madeleine :)