måndag 15 februari 2010

Spark i shabby chic-stil...


Vi har tagit hand om sparken som svärmor hade i många, många år. Som ni ser på bilderna hade de flesta tagit fram verktyg och pensel för att skrapa bort färg och måla om.
Men nu är jag inte som vanliga människor: jag älskar när saker ser ut så här, alltså i shabby chic-stil. Det passar faktiskt bra, för då slipper man tråkigt arbete, kan göra roligare saker istället.

Här uppe i norr är det underbart vinterväder, strålande sol, mycket snö och riktiga vintervägar. (Men som jag förstår är det så i nästan hela Sverige nu.) Det är länge sedan det var så bra vägföre så att sparken kunde tas fram, men igår bad jag J att ta upp den från källaren.
Idag ska jag ta en sparktur upp till stugan, det är ca fem km dit så det blir en lagom tur. Ska baka drömmar senare i eftermiddag, så det passar bra med en sparktur först.

I morgon fyller Saga 13 år, helt obegripligt att tiden gått så fort. Tyckte inte det var länge sedan jag satt och höll henne i mina armar.
På onsdag bär det iväg till Eskilstuna, oj vad jag längtar att få träffa de mina!!

Ha det bra alla
Ajöss


3 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Sv; nä C har inget sagt men jag har förstått det eftersom du nämt här att ni ska söderut :)
Vad roligt för er. Hoppas alla får vara pigga den här gången.
Ja tänk att dom blir tonåringar i år. Helt ofattbart!! Det käns lite konstigt när man kramar minstingen i huset och han har snart vuxit om mig :)
Nä nu ska jag snöra på mig skorna och ta en promenad i det vackra vädret, måste ladda lite energi så jag orkar plugga vidare...
Ha en fin dag!
Kramar

Mona sa...

Ha en fin dag och pyssla vidare. Det blir så fint
Kram

Madeleine sa...

Hej du sparkkvinna!
Berätta, hur var det att åka spark med din supersnyga shabby chic spark?
Den är verkligen jätte fin och har den perfekta looken. Hihi.
Kram Madeleine