torsdag 4 februari 2010

Nu räcker det!!!

Jag är nöjd.
Det är tillräckligt nu.
Vi behöver inte mer.
SNÖ alltså.
OK, det är bara februari och det är ett bra tag till det blir vår. Är det vinter SKA det vara snö. Det är roligare för alla barn att vara utomhus och leka.
Men jag skiter i allt det där, jag vill att det ska vara vår NU!!!

Grannpojken strödde flera kilo salt i såren när han glatt meddelade att hans föräldrar och småbröder åker till Thailand om några veckor.
De ska vara borta i två månader, kommer alltså tillbaka i början av maj.
OCH?
VEM BRYR SIG?
Jag...
Ha det bra alla
Ajöss

7 kommentarer :

gunsan sa...

Ohhhh, det låter absolut inte helt fel, det blev ju ett jädrans snöväder idag, helt hysteriskt, jag känner mig faktiskt också ganska så nöjd nu!!!!
Kramizzzzz

gunsan sa...

Meeeen, nu ser jag att du har en ny layout igen vad snygg den är!!!!
Kramizzzz

♥ Carina ♥ sa...

How rude!! Att berätta något sådant! Jag ska gå krokar förbi han om jag träffar på han!! och pratar han med mig, brukar ju stöta på han nere på plan, då ska jag hålla för öronen och låta lalalalala *fniss*
Kram

FruC sa...

Jag kan ju inte annat än att hålla med, det är nog med snö nu meeeeen.... håll för öronen nu eller ögonen... jag tycker om när det snöar :D och jag vill INTE att det ska bli vår än. Jag har blivit jätteskum sedan jag blev sjuk... tycker mer om mörkret än ljuset det brukar ju vara tvärt om..eller?

Madeleine sa...

Jag vill också ha vår, NU! Fast först godis och lets dance, haha.
Ha en fin helg!
Kram Madeleine

Dansbandsfrun sa...

Himla fin layout du fått! Värsta proffset (vi låtsas inte om att dottern hjälpt dig) mohahaha ;)
Ja, vi får verkligen hoppas att det blir bättre väder till nästa vecka på Teneriffa annars kommer jag va arg resten av mitt liv så det ryker ur öronen på mig o det är inte kul ;) kram

Susanne sa...

Nja...jag måste nog säga att jag gillar snön& vinter. Gruvar maj till våren...gäggig gräsmatta, lera som dras in, skura golv flera gånger om dan...nej, det är så skönt med vinter och snö ;)
Snygg layout!
Kram