torsdag 25 februari 2010

Min dag med Margit!

Här sitter jag i spänd förväntan, jag ska träffa min bloggkompis Margit

Det visade sig att det var som jag känt henne länge, samtalsämnena tog aldrig slut. Vi satt och pratade nästan två timmar på "Tingsgården", innan vi drog iväg till ett second hand.


Här snackar vi STORA lokaler!! Jag gick och beklagade mig för Margit att jag inte hade bilen, såg så många möbler med stora potentialer.Bilden är tagen just när man kommit in i affären.
Detta är två av fynden jag gjorde. Flaskan till vänster kostade en guldpeng och den till höger två.

Detaljbild av korken...


Sedan for vi till nästa ställe, där var det otroligt många och fina saker. Där köpte jag fatet i pressglas och till höger en tång som knipsar av sockerbitar. Tången blir till användning för jag delar alltid mina sockerbitar... låter nästan som jag ursäktar migDetaljbild av fatet.

Efter dessa besök så åkte vi och hämtade Margits barnbarn på förskolan, en jättesöt fyraåring som heter Samira. Hennes mamma har opererat foten, så Margit hjälper till med skjutsningar.

Vi åkte hem till Margits övernattningslägenhet och tittade. En etta på 26 kvm men hon har verkligen planerat den bra, där har det rymts upp till tio personer runt bordet. Helt obegripligt, men som vi sa: finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Sedan var det dags för Simon att bli skjutsad till sitt jobb, även han ett barnbarn till Margit. Då var vi utanför stan någonstans. Jag har inget lokalsinne, så jag tyckte vi åkte kors och tvärs. Men en sak är säker: jag fick då en riktig rundtur.

Efter fyra timmar var det dags att skiljas åt, timmar som vi pratat oss igenom och som gick så otroligt fort. Vi pratade om att ha en bloggträff i sommar när hon åker norrut, för vi är några här uppe som har lärt känna henne. Hoppas det går att genomföra!!

Ha det bra alla
Ajöss
4 kommentarer :

♥ Carina ♥ sa...

Det måste vi försöka ordna så vi får ha en "date" med henne allihop :)
Det var bilderna som var en rebus i min blogg. BE(biet) RIGHT(pil till HÖGER) Back(drickaBACK)
Förstår du?
Kram
(Jag har skickat ett meddelande till dig på Facebook)

Dansbandsfrun sa...

Va kul att träffen blev så lyckad, JAG VILL OCKSÅ!!! ;) gillar du sånna där flaskor?
Jag tror jag har massor nånstans efter min farmor o farfar (men VAR vete 17)jag vet dock att mina är i en "blåaktig ton" Om jag hittar dom, o ska uppåt landet ska jag minsann ta med dom då ;) kram

Camilla sa...

Det MÅSTE vi göra!!!
Gud så trevligt du verka ha haft det.
Vad kul att Margit och du hann träffas.
Men som sagt...snart är det våran tur ;)
Välkommen hem,förresten :)
Ha en bra dag och kram på dig!

Mona sa...

Låter fint! Hoppas att man får joina då!
Ha det fint!